Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdravljam JEDINO u Sarajevu je sve pošteno i sve legalno,ovdje nema korupcije,nema sexualnog uznemiravanja,sve ispite regularno studenti polažu.Svi su profesori kao meleci.A ostali gradovi i nekakvi univerziteti po tuzli,banjaluci,travniku,zenici,bihacu,mostaru, tu su profesori lopovi,sexualni manijaci,otimači,studenti kupuju diplome,sve je tu mutno. Upssss pa i ja predajem u Tuzli,....upssssssssssss Vaš Bajro
Ne kontam u cemu je problem, polovina opcinskih vijecnika su kupili diplome, jednog licno poznajem Dedic Osman Cino, navodno ima ekonomsku skolu kupio mu nacelnik da kupuje glasove za nacelnika/ ..helem sad i odlucuje:))) Opcina Trnovo
Nekome je ovakva srednjoskolska diploma uspjela. Poznajem puno raje koja je otisla u Sloveniju na ovakav nacin. Jedan tip isto kupio diplomu rukovodioca građevinskim strojevima (strojnik) i sad ima platu 1200 eura., a tip isao u osnovnu do 7-og razreda.
jel to sa ili bez PDV-a?
Hahahahah! Čuj diploma 800 KM!? Toliko se plaća šestica na onom odronu od Pravnog fakulteta! Šta je očekivao taj? Da će mu proć\' diploma? Pa nije taj što je napravio Frank Abagnale! LOL!
E čuj \"rukovodioca građevinskim strojevima\",koji odron
Mislim da je MSŠ Srebrenik po tom pitanju najproduktivnija. Upravo ce sada kada bude zimski raspust novi kordon vanrednih diploma da se pusti u opticaj
HALO ADMINISTRATOR !!!!! HOCETE ODSTRANITI OVOG \"@DOUSNIKA\" ?!?!?!?!!?!?!? I FINO NJEGOVU IP ADRESU DOSTAVITI POLICIJI !!!! ZA POCETAK BISTE MOGLI BAR OBRISATI NJEGOV KOMENTAR !!!!!!! ILI BLOKIRATI DALJE KOMENTARISANJE !!!! SRAMOTA OD PORTALA STA DOPUSTATE !!!!!!! DA NEKI ISKOMPLEKSIRANI IDIOT OVDE UGROZAVA NECIJU PRIVATNOST! I TO VJEROVATNO, SAMO ZATO JER GA JE TA DJEVOJKA STIKLIRALA! KAKAV JADNIK !
Sto je kretenu balij.ki, nije ti dala, nece da pije kavu sa tobom, aaa? Jehbo ti Hitler mater.
Možete me naći na gotovo svakom predavanju na drugoj godini.Družim se samo sa Josipom,Željkom i njima sličnim (ako znate na šta mislim).
Ana kurhvetino jedna....
Ja sam Ana Šimunović.Studiram na Pravnom fakultetu u Sarajevu,dolazim iz Žepča,pričam izvornim hrvatskim i mrzim sve muslimansko.
evo, zašzo nas evropa neće
Ajmo bosno bosno ajmo hercegovino...
ovo kao nešto novo, pa normalno da je levat, čim su ga uhvatili. koga stigoše, toga i j.....