Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se i meni jednom prilikom desilo. Nas dvojica mlađih smo išli za vikend na more i izdvojili su nas na graničnom prelazu Doljani. Nakom kompletnog pretresa auta i stvari, odveli su nas u jedan od onih kontejnera, rekli da skinemo odjeću do donjeg veša i počeli nam se histeričo unosit u facu urlajući: \"Gdje je droga? Reci gdje je groga!?\". Nikad se nisam bijednije osjećao. Onda su nam napokon našli drogu, pa smo završili u pritvorskoj jedinici. Evo juče stigo :)
Ja sam bio carinski sluzbenik i mogu vam reci samo jedno o slovacima, madjarima i slovencima: imaju najrazmazenije djevojke koje su spremne na sve kako bi njihovi hirovi prosli. Upravo sam imao slucaj sa slovakinjama koje su htjele da prebace absinth od oko 80% preko granice i naravno kada smo im to oduzeli, poslale su prijavu nasim nadredjenim da smo ih seksualno napastvovali, pipali i pokazivali im nase \"organe\". Sva sreca pa postoji kamera koja je zabiljezila oduzimanje pet flasa i postupak papirologije, te da se nista neprofesionalno nije desilo. Smijem se kladiti da je i ovo tipicna takva prica, ili su unosile drogu ili su bile pod dejstvom necega pa kad su ih momci uhvatili, pocelo je izmisljanje.
ova drolja nije ni do mora stigla, a vec digla bunu. kad uprati na plazi nekog njemackog starkelju s mercedesom, taj je tek nadrapao.
obicna izmisljotina od strane turuista. zar bi carinik trazio od neke turistkinje da mu pusi u po bijela dana, pred kolonom od 3 kilometra. dajte ljudi, nemojte nasjedati na ove price. pa, nebi volio izgubiti tako dobar posao, zbog neke slovacke opajdare.
jao meni, a ja mislila da se to podrazumijeva :D
Dragi Sarajevo-iksu,pa kako vas više nije stid?? Ne znam kojoj politickoj opciji pripadate i za koga radite, ali svaki dan iznova uspijevate us.rati i ovo malo odnosa što imamo sa BiH... J.e.b.a.l.i. vas vaši članci o Hrvatskoj,kopirajte jednom nesto normalno,a ne ovakve gluposti i teme sa hrvatskih foruma!! Maršš!
E SAD , DA LI JE ONA PROGUTALA SJEME ILI NIJE ?
MA JA BA, ONA JE KRIVA. BALKANSKI HUMANOIDI NIKAD CIVILIZACIJA OVDJE DOĆI NEĆE
MORA DA JE IZGEDALA I PONASALA SE CEDNO PRAVO
stvarno su i ove slovakinje postale beveze. prije su molile da ti ga popushe a vidi ih sad sto se prave. fuj, poserem se na evropu i EU, samo nam probleme donosi.
i srpske pameti i srpskog mirotvorstva i srpskog antifašizma ........
...i srpske \"istine\" hahahaha
Sto bi vrli Krleza rekao : Sacuvaj me boze srpskoga junastva, hrvatske kulture i bosnjacke nacije.
stoka ustaska
MOGAO SI MU I TI P O P U S I TI UMJESTO STO P A L A M U D I S NA PORTALU.
trebala je pristat, pa ga tako zagrist da do kraja zivota ne uspije nista poj.eb.at
pa sta se folira ta slovakinja, mogla je lijepo popusiti i mirno proci granicu