Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A penzija od 132 eura je dostojna za zivot??? neka drzava gleda same sebe u ogledalo prvo prije nego sto druge optuzuje.
I država je mogla uskočit ! Kako je gospođa gajila ovu rospiju , plaćala je i porez za ustanove "sumnjivog morala" !
"u kući nedostojnog života" 🤣🤣🤣🤣 idemo Hrvatski nametnut do kraja!!!!
Zamisli, citav zivot te odgaja, 9 mjeseci te nosi u sebi, odvaja od svojih usta za tebe i ti 55 godina kasnije u ovakvo ljudsko djubre izrastes!
Ne znas ti kakav je zivot s njom imala posle i sta je sve ucinjeno, zato ne lupetaj. Nemamo svi divne zivote, porodicu, familiju... Svako svoj neki problem ima, neko manji neko veci.
U Bosni bi zbog ovoga pola ih zavrsilo u zatvoru