Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca iz Srebrenice i Vukovara nisu ni imali priliku da pobjegnu.
@Bolbol Hrvati su to lukavo odradili, protjerali ih sve a ovo sto je ostalo - tu su da im izraze saucesce.
@Bolbol Samo je jedna činjenica bitna. Srba u Hrvatskoj skoro da više nema. Ovo što još bitiše je posljednja generacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samim tim sto si se vratila, i uz to zastupnica u saboru, koja sada moze naprdjivati i melanholisati, dovoljno govori da ti je Hrvatska sve pruzila i da je do tebe. Nazalost takvu priliku nisu inale tvoje vrsnjakinje u genocidnoj tvorevini rs,
kad masovni ubica pocne da prica kako je i njemu bilo tesko.... otvori se zemljo!!!
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novi projekt kriptovalute Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
"Djevojčica prošlost nije zaboravila.Učila je iz nje,ali budućnost joj je bila važnija i svima nama treba biti."Svaka čast gospodična!Interesantno bi bilo znati da li vaše pamćenje na prošlost počinje tih augustovskih dana 95.ili se pamćenje na prošlost proteže do 91.kada su vaši stariji silom i oružjem pokrenuli balvan bunu i sao srpsku krajinu?
Problem srpske politike je što ne priznaju"prošlost, fakte i presude" osim svoje verzije prošlosti! To je najveći problem za bolju budućnost!!!! ;)
Započeli sve ratove pa na kraju nešto kukaju! Dobro su prošli kako su zaslužili i zaradili.
Nikad se vise ne ponovilo.
Jeli objasnila zašto su njeni roditelji puškarali za uspostavu velike Srbije na teritoriju hrvatske???
Jel ima razlike od kolone u Oluji i kolone u Srebrenici!? Mislim naravno na zrtve i civile!
Ima ogromna razlika jedni su pobjegli sami bez da ih neko izbaci iz kuca I domova a drugi oni iz srebrenice su odvedeni iz svojih domova I pretvoreni u fasirano meso tacnije njih nesto vise od 8000....Razlika je NEBO I zemlja
Jeo joj babo objasnio zbog čega je bila OlujaS koliko su tuđih traktora i auta otišli u Srbiju,?????
A šta je nas briga u BiH za Knin i Oluju ?
Od agresora, okupatora do traktor kolonasa... Cvilite. P.S. Kada sve drzave ex-yu sjednu usvoje zajesnicku deklaraciju o miru na ovim prostorima, izvinu se oni koji trebaju radi zlodjela ne samo 90-tih doci ce do napretka.
Mogu si misliti, dirnula hin je pravo u srce.
Sjećam se ja i vremena kad su tvoji pokušali mobilisat ljude oko Tuzle pa poslat na Vukovarsko a sjećam se i one djece kod trnova sto su vaše kukavice strijeljale vezanih ruku na leđima zato mrs da nepričam dalje kako ste posijali u hrvatskoj tako ste i poznjeli još ste dobro prosli
i Cudi me da Hrvati i hrvatska ne znaju da odgovore na ovo "Najmasovniji progon u ratovima na prostoru bivse Jugoslavije". Tek nesto "manji" bio je progon iz Bosanske Posavine 92. godine kada su pali dijelovi opcine Doboj, Modrica, Odzak, dijelovi opcina Bosanski Samac i Bosanski brod. Stotine hiljada hrvata i bosnjaka je prognano iz ove Bosanske Posavine.
Hajde ovako iskreno, najiksrenije: Da li bi i Bihacu bio pokolj da nije bilo oluje ?
Ej curo. Mnogi Hrvati su ostali po selima i nisu dobili šansu da budu u koloni. Od Vukovara do Dbk. Radi na tome da tvoji sunarodnjaci ne drže Vučića predsjednikom, a Bgd glavnim gradom. Jer, ne može se živiti u Hrvatskoj a mrziti je, a voliti Srbiju, kao tvoji iz kolone. Bolje onda odma u kolonu pa u Srbiju. Inače, jao vama i nama.