Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod naših istocnih komsija djevojčice u "biznis" ulaze s 12 godina... kasnije im udare zabrane tek kad postanu višak pa se odlucuju za rad u inostranstvu gdje se bolje placa nova roba..
Znam ja jednog šofera autobusa koji je godinama guzio ove školarke i žena ga ostavila al lik nikad nije odgovarao nizasto sam guzeljo
Nema tu rasprave, odmah u korijenu sasjeći i vozača za jaja objesiti, a tko zna jeli mu to prvi slučaj. On je pedofil pa i da ga je djevojčica molila za seks.
i proroci su bili sa još mlađim osobama, a danas ih fanatici, ritualisti slijede..
nekad su se zene udavale sa 14. sada se udaju sa 41 !
Ja i? izgleda da samo maloumni ujkani i vlasi pohode ove klix komentare, nigdje na svijetu nisam vidjeo više opravdavanja zločinaca nego ovdje..
Od 13. davala džaba balavcima i ovaj joj kupio mobitel i dobila oboje, ali to sada ne znači da njega ne treba kazniti zbog iskorištavanja maloljetnice. Za pouku drugima.
da se ne lazemo,djeca su looda u tim godinama,jos ako ih nema ko uputiti,drzati na uzdi,gotovo je...od 10-te godine potrebno je polahko uvoditi djecu u razgovor o pubertetu i opasnosti koje dolaze....tesko je uputiti tvrdoglavo dijete...
nase danasnje djevojcice se uveliko stan c a ju ...sto? zato sto im nije mater pricala o ovome gore sto sam navela...
od maja 2019. do februara 2020. znaci dugo je to trajalo...nije se opirala... a on...on je 🐎
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
htjela je samo da proba iz radoznalosti. i svidjelo joj se. pa imamo dobre uzore y nasim zivotima kao npr Katy Perry koja tako lijepo otpjeva pjesmicu da posle toga nema sanse pa ne probat.
14 godina se vec kahaju ko stuke, hormoni proradili pa nije gledala od koga ce primit umjesto od vrnjaka opali je 40 godisnjak