Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu bošnje otvore ured..
Idu mi na neku stvar ovi dozivotni balkanski idioti sto zive na racun naroda.Neka se jednom usvoji normativni akt po kome bi bivsi funkcioneri zivjeli od pristojne mirovine i svoje imovine.
ode Stipac u klinac. još zatvoriti ured sdp-a i mila majka
ode Stipac u klinac
Haj ti kod nas care. Kod na ti je uvijek bujrum jer si dokazani prijatelj Bosancima i Hercegovcima.
Ne ide se protiv vlasti jer slijede sankcije, nažalost
Ovom ljudini bih kao bosnjak dao da bude dozovotni predsjednik bih.
To je lažna optužba da je Mesić srušio Jugoslaviju, nego su je srušili fašisti Franjo i Milošević, a Alija i Gligorov nisu mogli uticati na tu dvojicu luđaka, pa evo još, najviše nakon njihove drame i zla u Hrvatskoj i Srbiji, je na sceni sistemski delirijum fašizma, tako da niko od kandidata, koji nije nacionalno nastrojen, nejma podršku većine biraća na izborima.
Nisam imao pojma da je ovaj jos na drzavnim jaslama.
Ako ovo znaci da ce se nahraniti 50 ljudi samo naprijed...sve poukidati
Dugo se i balaho..
Za razliku od ostalih covjek na mjestu! Respect !!!
.....konačno reforme...
Ma neka ga, samo mu smanjite naknadu za banane.
Mesić je najbolji od njih svih.
smeta i nama četnicima.