Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se desila tuca navijaca ne bi me cudilo, ali, napasti sportistu... to je sramota.
Haha bosnjacki komentari govore sve....super je sve dok se srbi i hrvati mlate..a edin isilovac serijski ubojica kojeg stite i kriju sigurnosne sluzbe nije problem...
@KraljTvrtko01 koliko samo zločinaca,bolesnika stitite vi i još ih velićate jer su ubijali zenu i djecu
vlada osudila, a kazna ce biti,..momke ce za savjetnike ministra za sport i kulturu
Ustašluk na dijelu otvoreno europski
Klempovic izrazava zabrinutost!!!!
i srbi splicane pohapsise pri povratku iz bugarske zbog natpisa i po 20 dana u zatvor...sjecate li se
malo redekorises par kvadrata zida na pumpi i zaboravis da platis desetak flasa zestine a ovi odmah policija. zaista preterano. pa to moze svakome da se desi.
huligani da nemaju podrsku drzave i zakona , sigurno to nebi radili
Osude su malo bitne. Obrazujte ljude, pogotovo djecu. Učite ih pravoj istoriji i pravim vrijednostima. Ovo naravno važi i za Srbiju. I tamo se polako ide u rehabilitaciju fašizma.
Ma neka su nisu ni Genocidasi nista bolji
Hrvati su takvi kakvi su, ali ovo oplakivanje mladih Dzikana sa obiljezjima dokazano fasistickog kluba Krvava Kokarda mi ne ide u glavu. Jedino objasnjenje je da je klix inficiran dzikanskim botovima. Niko normalan ne podnosi bilo sta sto ima veze sa Krvavom Kokardom.
Stižu neke pare iz Beograda na račun KLIX-a inače nebi bilo moguće da su komentari 90% pročetnički.Sami admini Klixa pišu komentare i naturaju minuse i pluseve po potrebi.Vlasnici (hrvati) su ljubitelji uzp-Čovketa i 100 za jednoga Vučića.
Svakodnevni velikohrvatski nacisticki i klerofašistički ispadi. Pancir, šljem, čizme, oružje pa onda ići. Full oprema treba. Anticivilizacijski ispadi na dnevnoj bazi.
Treba ovakve nemile scene ipak pokusati iskoristiti za nesto pozitivno. Evo recimo ovaj mladi Dziki sto je upao u hladno more, to mu je bio dobar trening za ono pravoslavno gonjanje krstova po rijekama iduce sezone. Naprijed Dziki!
ljudi moji sam TITO nije smio u Splitu u drugom dresu šetati..
Plenkovicu jedno je verbalno osuditi a drugo preduzeti konkretne korake i zastiti bar sportiste i sportske djelatnike pa ma ko oni bili i odakle dolazili.Ovo isto vazi i za ostale drzave u okruzenju jer u protivnom treba ukinuti medzudrzavnu sportsku saradnju i takmicenje ako se nije u stanju adekvatno i blagovremeno pruziti svu vrstu zastite i stati u kraj huliganstvu.
Hrvatska je postala dno evrope nevezano za ovaj dogadjaj. Fasisti su uzeli maha. Najveca greska EU je Hrvatska. Neki dan jedan ugledni britanac je to izjavijo.
Eto Klempo BH je tolerantna Država, je al u qurcu.
@PostenaAdministracij vi hrvati mi nikada niste bili mrski. Ali trenutno ponasanje vase politike ptema BiH je licemjerno, iako nas mozete samo za cunu povuci. Doci ce vrlo brzo vrijeme kada ce EU da preispita vase clanstvo u Eu.