Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ce nas ova korona nauciti da smo ipak mi svi jedan narod samo sto smo se eto podjelili po plemenima a i genetika dokazuje ovo sto pricam . Srbi treba da prestanu sa onim provociranjem prodao si vjeru za veceru, koga boli vise briga kako se obracas Bogu bitno je da li si dobar cojek ili si hajvan .
Da ali u Švedskoj je prvi slučaj registrovan 30.1. a u Hrvatskoj 24.2., pa ti računaj šta te čeka...
polako, procitace i nasi iz sarajeva koji clanak na pubmedu, ali prvo moramo pratiti epidemioloski kriterij za testiranje od prije 20 dana.
Samoizolacija je jedina efikasna metoda. Distanca te moze spasiti i da ako se zarazis to ne bude fatalno.
U svedskoj je kao u italiji staro stanovnostvo. Obitelji imaju po 1 ili 2 djece, a najcesce psa ili macku. Nece se testirat ozljeceni pa ce prividno biti jos veca smrtnost od ove prividne ( nisu ubrojani zarazeni bez simptoma koji "s nogu" prebole)
Da ali u Švedskoj je prvi slučaj registrovan 30.1. a u Hrvatskoj 24.2., pa ti računaj šta te čeka...
Pa na osnovu (worldometers.info/coronavirus/, je prvi slučaj u Švedskoj iz 30.1. Nisam siguran da komunizam i disciplina samoizolacije ima nešto zajedničko! Prije će biti da je to stanje svijesti ljudi. Ko bi nama mogao nešto zabraniti? Šališ se, zar ne? :-)
"U bolnici se još pokušava šemama liječenja koje su preporučene, a to je klorokin, hidroklorokin i ritonavir, a nove informacije govore i o pokušajima liječenja drugim ljekovima", kaže Markotić. Svaka cast gospodjo Markotic! Kladim se da nasi mrgalji nisu ni na jednom preminulom pacijentu probali dati dati klorokin ili hydroxi klorokin!! Nevjerovatno!!!
samo da znas da je ta gospodja nas jos jedan dragulj koji je otisa iz BiH rodjena u Zavidovicima a i u Sarajevu je bila ratni doktor.
pardon rodjena je u Zagrebu ali je u Zavidovicima provela dosta vremana
kod nas se potroše 3 ili 4 testa na jednu osobu
nego ako se ne izvrnu dobro su cccc