Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvjek sam tvrdio da je glavas nepravedno osudjen.....covjek nije nista radio sto je zabranjeno u hrvatskoj......ako je zakonom dozvoljeno ubiti i protjerati srbina iz hrvatske zasto je onda jedino jadni glavas za to osudjen???
glavasi su svi porjeklom srbi.....i osuditi ovog da je ubijao i protjerivao srbe je u najmanju ruku cudno? :)........a kolindi bi ga smjestio sa zadovoljstvom....nebi joj naplatio ni marke :)
jel se ti salis???....to je evropsko pravosudje....gotovinu osude na 25 godina a onda ispadne nevin ko curica :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista novo u NDH. Branimir Glavas je ponos Hrvatske. Nesto kao drugi velikani hrvatske povijesti Andrija Artukovic ili Maks Luburic. Isti je profil licnosti, iste zasluge i neizmjerna ljubav koju prema njima osjeca domoljubni hrvatski puk. Neka ga odmah vode u Vukovar da razbija cirilicne table, kao sto i prilici pravom hrvatskom junaku.
Ustaše!
........kada četnički vojvoda koji je ubijao stare babe po slavoniji, može biti predsjednik zločinačke države srbije, nema glavaš što raditi u zatvoru..........
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prvo sve porodice nastradalih treba da se izvine gospodinu a drzava da mu plati ostetu.Zivjela demokratija.Vrhunac satisfakcije i zadovoljstva treba da mu priusti gospodja KITArovic
Edin Dzeko kan være på vei fra Manchester City til Stoke. The Mirror skriver at spissen muligens skal lånes ut, ettersom det ventede kjøpet av Swansea-spilleren Wilfried Bony vil gå utover Dzekos spilletid. Stoke er ute etter offensiv kraft nå som låneavtalen til Oussama Assaidi har gått ut. DZEKO PRELAZI U STOKE
Malo osmjeha za ljepši dan http://spijun.org/?p=1746
. Baš u pravo vrijeme, Kolindine restauracije hrvatskog nacionalizma. Eto, tča u Karamarkovo jato. Pobjednički govor kandidata HDZ-a na izborima za predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sugerisao je povratak nacionalističkim politikama koje su dominirale u Hrvatskoj nakon ratnog raspada Jugoslavije, piše list "Njujork tajms".
TEKBIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BRACO SRBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
www.franzferdinandhostel.com Top 15 hostel u europi! www.tours.ba Istražite BiH sa nama :)
glavaš je heroj, koji je branio svoj grad od četnika!
tako je....seltepom se najbolje brani svoj narod :))))
Pa nema ni 24h kako je ona hojla pobjedila a vec su poceli da nabijaju ono svoje klasicno. Sad ce i Sanadera osloboditi itd. HDZ je upropastio HR skroz na skroz. Dzaba glasate za bilo koga, kad je kasno, ko ce ispraviti krivu Drinu.
Ustaše!!
Hdz doso.. vrijeme je za mjenjanje muzike
je l' znate onu sliku kad stoji Zijad Turković , a ispod piše, ima li svjedoka da to potvrde?
...ma, bog će mu suditi...
heheh, paša moj, neka si makar i u sarkazmu spomenuo :D
Jes, već se nestrpljivo vrti na tronu i potpaljuje vatru. Zapisuje na koji način će ga ga muči, pošto "on je najmilosrdniji".
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jesu mu i kakvu nagradu dali?