Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je prrofesor Lindov ,kome su puna usta saobraćajne kulture u sredstvima informisanja i projektima za pranje novca, da se uključi u adekvatno rješavanje pružnih prelaza u BiH. Pružni prelaz u Rajlovcu nema skoro nikakvu preglednost, a ni zaštitu od neželjenog incidenta.
Pitanje je samo dana kada će se nešto slično i kod nas desiti. Pružni prelazi su skroz slabo obezbjeđeni, bolje reći nisu nikako obezbjeđeni. Najbolji primjer je pružni prelaz u Rjalovcu (Ruski rulet). Prije rata ovaj prelaz je imao rampu i svjetlosnu signalizaciju, danas nema praktično ništa. Kome kod nas trebaju ovakvi pružni prelazi. Očito ta je u odjelu za bezbjednost saobraćaja veliki javašluk i nemar i očito "neznanje".
šta je život, jedan tren i više te nema, laka zemlja stradalima i mir božji