Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako možete tužiti čovjeka koji je primio toliko nagrada i priznanja, a posebno u Sarajevu. Mesića se jedino može optužiti za politički reket, destrukciju i ratno profiterstvo... Nije on kriv što je nestabilna ličnost, lažov i demagog. Za porciju ćevapa ga možete kupiti i pričat će priču koja godi vašem uhu... Gdje je on umješao svoje prste, tu trava više ne raste! Kada je došao na čelo ex Yu normalno je bilo očekivati rasulo i raspad. Za njegova mandata u RH sve je tako opljačkano i opustošeno, da su i ratne štete postale sitnica. A kada se počeo brinuto o BiH, vratio je zemlju koja se polako oporavljala na predratni nivo mržnje i nesnošljivosti. Jednostavno čovjek je rođen da razara i uništava, a sva njegova ustaško-komunjarska ideologija se svodi na zavađanje i izazivanje sukoba. Jedino što je nepobitno, čovjek voli publicitet, ćevape i viceve, pa zato njegova tolika ljubav prema Bosancima... Ostavite našeg CIGU na miru.
Jadan je Hrvatski predsjednik koga vise uvazavaju muslimani nego Hrvati. A ni Mesic nije vratio Gadafiju lovu za prediybornu kampanju.
šupčino,Mesić je dobio dva mandata,nije od marsovaca nego od Hrvata.
LOCIRATI;UHAPSITI I PROCESUIRATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U JAMU S NJIM A NE NA SUD
Treba ga tuziti za genocid i agresiju na BiH.
\"hrvatska straža\" šta mu to dođe
\"hrvatska straza\"? to neka stranka? nikad cuo. vjerovatno su veoma relevantan politicki faktor u hrvatskoj ali ih ja nisam prije upratio.
Imal kod nas iko da tuži Ratka Yitzaka Gulagumdžiju?
Obično po.tur.ičko govance, eto šta je stipe mesić. Nadam se da će mu zemlja kosti izbaciti...
Mesić je kralj.