Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se zove poštenje, a ne kao ovi naši, za ocjene su im zadužene tetke, amidže, dajdže, komšije, kumovi, stranačke kolege itd.
jbg, muško sam a nemam veze i prezime.. uvijek je mušku teže, gdje je ravnopravnost spolova? Ej da sam zensko samo jedan dan samo jadan dan Davao bi i nocu i danju ostao bi i u drugom stanju samo da sam zensko ja Volio bi nije fol da zamjenim malo pol o majko ovaj zivot tezak je da sam zensko imao bi sve Ej da sam zensko samo jedan dan samo jedan dan Rijesio bi tada sve probleme kafic, vokal, sve za kratko vrijeme samo da sam zensko ja Ej da sam zensko samo jedan dan samo jedan dan Davao bi i starom i mladom spavao bi s republickom vladom samo da sam zensko ja
Ne znam po čemu se on razlikuje od ovih naših diplomanata na privatnim fakultetima, osim po činjenici da njima neko drugi za novac upiše te ocjene. Uloženi trud je manje-više isti.
Nakon ovakvog komentara,šta misliš da li imam ikakve veze sa privatnim fakultetom?
Nakon ovakvog komentara,šta misliš da li imam ikakve veze sa privatnim fakultetom?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sam svoj majstor...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite od kuce,zaradite dok surfate, na ovom sajtu naci cete detaljn a upustva za rad na 2 ptc sajta,koja provjereno plaćaju.otvori se račun na banci i primate isplate,POTREBNO JE ZNATI ENGLESKI(osnovno) na sajtu se zaradjuje klikanjem reklama i radom na mini jobsima,Sajt ne trazi nikakva Ulaganja,i nista vas ne kosta da probate,sve detaljne informacije.video upustva za rad na 4 sajta koja provjereno plaćaju mozete naći na ovom sajtu,najbolji dokaz uspješnosti samog sajta su HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH prostora,na sajtu cete naci dokaze mojih isplata za sve nevjerne tome(a nikad nisam ulozila nista osim upornosti) a onima koje moje poruke ometaju na neki nacin se stvarno izvinjavam,namjenjene su osobama koje zele da naprave neki dodatni prihod preko neta detaljna Uputstva na onlinerad.webs.com
haha, e svašta ko je ovdje ludji on ili fakultet ovaj ? :)
Koliko ja znam o načinu upisivanja ocjena, za ovaj propust je, pored njega naravno, kriva i studentska služba koja je trebala kontrolisati... ako već nije mogla pojedinačne ocjene (jer je možda iste sam sebi i ovjeravao pečatom), onda je trebala izvršiti kontrolu prilikom izdavanja diplome.
tata
Vrlo blesava prica u svakom slucaju, mozes si upisati sta hoces u index, vise ne sjecam kako to ide, al cini mi se da se ocjena upisuje i u prijavu...
pa ovo gore od Travnika :/
Ma nije ni kod nas nista bolje,samo plava koverta i same se upisuju,biraj sta hoces
U Travniku bi mu to drugi uradili za njega.
Grof
drakula
On treba u politiku, žalosno kada vidim koliko se divite i diže te lopova u nebo, i onda se pitamo zašto nam je ovako u državi, zašto su moralne i etičke vrijednosti na dnu, gdje je jedino bitno biti maher lopov, mutljar i šibicar. Na Sarajevskom Univerzitetu to nije moguće zbog ISSS- a.
Mogao je napravit tutorial za youtubea
Bolje i sam sebi na drzavnom upisati nego profesor u Travniku vise znas.
Ne daj Boze na ovakvog naletiti koji nema pojma o svom poslu.
I protiv toga sam to placanje. Ma protiv sam varanja opcenito!
Ne uci se posao na fakultetu.... da je tako , i Bill Gates bi bio socialni slucaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)