Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s obzirom na stupanj kulture čitatelja portala klix, ovakve članke nebi trebalo dozvoliti komentirati
Ne samo policija,ovo nijedan normalan insan ne može komentarisat.Svoje dijete povodio !!!???
u kršćanskoj hrvatskoj ? ma gdje bi to !? nije moguće !
jadno dijete... nadam se da ce svi sudionici biti strogo kaznjeni, a da ce dijete nekada moci ostvariti normalan zivot... a jadno je i bijedno kakvi ljudi ostavljaju komentare... IQ vlati trave... nikako da dokucim za sto ih bog drzi na zivotu...?
nema se ovdje sta komentarisati. jedino ovi nacional bolesnici dolaze na svoje.
nema se ovdje sta komentarisati. jedino ovi nacionalni bolesnici dolaze na svoje.
ima puno blažih tema koje ste zatvorili za komentare. bolesnika ima na cijelom svijetu.
drvar, da znas ista o islamu ne bi tako govorio, ti paganski obicaji nemaju veze sa tom vjerom, a u svakoj vjeri ima radikala i izroda kao sto su pojedini svestenici u pravoslavstvu i katolicizmu pa ne ravnamo cijeli svijet i pripadnike tih vjera po njihovim izrodima
us.t.@ska posla...vas lazovski poslanik, nije samo qarao djecu, vec i koze...a mungosi sirom svijeta praktikuju p3dof!liju (imaju male cun3, pa samo taj uzrast mogu zadovoljit), udaju svou djecu za neke dedice sa turbanima....pa kamenuju redovno djecicu...FUJ, FUJ, pogani...
Pa i muhamed je ye.b.avao devetogodisnju Aisu pa nikom nista
Tuga je sto se ovo uopste komentarise.
Gdje nam je onaj i.d.i.o.t bosanceros da nam da izvjestaj o zlostavljanju djece u Holandiji.Bosancerooosssseeeee haj rise malo.
U vas se zato djeca raznose eksplozivom, bolesniče bolesni.
kjafirska posla nista drugo...
JA GUZIM DJECAKE U BULJU SAMO DO 10 GODINA!!!!!
MA TO JE KOD NJIH I SRBA NORMALNO,NEMORALAN NAROD KOJI SAMO VJERUJE U NOVAC!!!!!!ISLAM JE PRAVA VJERA!!!