Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kroz nogometni savez je prosao i tako i danas prolazi najgori sljam ove drzave. Go kriminalac. Begic je bio jos i najveci.
Garant mu slijedi tri mjeseca zatvora uslovno na šest mjeseci i opomena drugi put da nema svjedoka.....
Neko ih pritisnuo dobro.
K.D. "zlocin protiv covjecnosti" ne postoji u hrvatskom krivicnom pravu... a od pokretanja, navodne, nove istrage nema nista... znaci pisi propalo... hr sudstvo ce ga osloboditi krivnje zbog nedostatka dokaza a nase glavonje ce u tome naci opravdanje da skine odgovornost sa sebe
...narod koji je osudjen za UZP,a koji taj isti UZP negira,sudit ce svom generalu koji je ucestvovao u UZP pod optuzbom da je pocinio ratne zlocine...mislim da je jasno kakva ce biti presuda.
Pa ovoga ubicu je Milanovic odlikovao!!!Boze sacuvaj.Milanovic je dno dna.
Većina GENERALA koji su okrvavili ruke u BiH, ili su u Srbiji ili u Hrvatskoj !!! A tamo žive kao slobodni i UVAŽENI GRAĐANI !!! Eto gdje je BiH u odnosima sa Hrvatskom i Srbijom !!!
TO TUZILASTVO BIH KOJE JE PUNO POSRBLJENIH I POHRVACENIH KADROVA KOJI SU PREZAZSTUPLJENI TAMO, SAMO GOMILA KORUPCIJU, ZA KORUPCIJOM. SAMO DA VAS OPOMENEM, KAD TAD CE TE ICI U ZATVOR!
@gooUser1599047640 OVO SU GA TADICKA I POTKOVANKO OSLOBODILI. OTKUD NJIMA PRAVO DA ONI O BILO CEMU ODLUCUJU, ODLUCITI JEDINO MOZE SUD, A NE TUZILASTVO. ONI NISU TU DA PRESUDJU, PRESUDJU SUDIJE!
a ovo bi ko fol trebalo da utice na izbore jel`? narod nema ljeba jest a oni se sminkaju za izbore
Od čibuljice donio odlikovanje i jos se slikao sa njim🤣
@AmidzaGagara Jao Čibuljica hahahaha
Onda će da nastupi korektivni faktor u vidu korene, zemljotresa...
Pobjegao je zato što ovdje sigurno neće imati fer i pošteno suđenje. Bolje da mu sudi članica EU, pa kako god bude.
Ka'e Milanović da sluša COLDPLAY, hahahahahah meni on nekako vuče na električne gusle sa distorzijom HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mogu li ljudi u Hrvatskoj birati Komsica za predajednika?To bi bilo dobro.Ipak je Komsica Milanovic preporucivao u predizbornoj!
Milanovic je tako brzo odlijepio.Mislim da je uvijek bio prilicna budala,ali od izbora na ovamo drzi rekord.Blesavijeg predsjednika niko nema od Hrvatske.
@MAGNETIZAM BiH ima 3, to je ipak nenadmašno ;)