Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grcka ih pusta na Balkan, a Merkelova naredila Hrvatima da ih ne pustaju!
Aha, ove slike su kao gore, nego one sa migrantima u blatu do koljena, što se griju na logorskoj vatri. I tu se sad nešto zgražate...
Policija jedne zemlje ima pravo sprjecavati ilegalan ULAZ migranta ali ga ne smije prisiljavati na ilegalan IZLAZ. Nije isto kad migrant svojom voljom udje u jednu zemlju ilegalno i kad ga drzava prisiljava da se vrati ilegalno. U prvom slucaju on stice pravo na zastitu a u drugom se krsi njegovo pravo kao pravo drzave u koju ga se prisiljava da udje.
Sumnje i rekla kazala, građani Hrvatske cijene rad policije.
Strašno,jadni ljudi !!!
Pronicatelji ustashkih vrjednosti
Pronicatelji jel? Možda promicatelji, a možda si nepismen
Ovi legitimni što minuse daju na komentare nisu mi jasni. Kažem legitimni kamenjari. Pa kod vas se fašizam u kući uči od malena,i to ne je ništa novo.
Sve više ova zemlja pokazuje teški fašizam. Od predsjednice počevši pa na dalje. Ej EU rano ljuta šta si sebi uradila.
Zamislite sta su radili zarobljenicima u proteklom ratu...oni su gurac od europejaca...
@sigopic vjeruj da oni sami ne znaju ko su i sta su,a ovako sudeci i gledajuci su nacisti...
@VelikaBH Po Vozući otkidali glave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zene i djeca, uzas od nositelja evropskih vrijednosti...