Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga milicija. Sjetio bi se ti meni, druže Paravinja, svega od početka do kraja. Čak i onoga što si mislio da si zaboboravio. Demokratija ne smije biti za monstrume-FUJ. Policija i država se treba ponašati prema građanima proporcionalno učinjenom. Dakle možemo i prijateljski po principu svakom se desi a bogami kad je monstrum u pitanju onda istom mjerom. Čuj molim te, njega treba molit i ubjeđivat te demokratskim metodama navesti da kaže istinu...Užas!
Hrvatska policija je sve znala o njemu. Kako su mu dali drzavljanstvo kada je osudjen u drugoj drzavi? Mnogo stvari tu nije kako treba, zaista mnogo. Koji Srbin trazi drzavljanstvo Hrvatske i obratno. Policija hrvatske zna mnogo vise samo cute iz nekog razloga. Kojeg? Tesko da mozemo saznati.
Stvarno, ovaj NEKO IZ MASE nije normalan tip. Taman kad ga jednom pohvališ i misliš da je došao pameti, on opet po starom. Nikako čovjek da izađe iz mase..
\"On (Paravinja) je evidentirani silovatelj i nikada ranije...\" Evidentirani silovatelj hoda slobodno ulicama, ima posao (jos takav da mu pruza fine prilike za silovanje). da nije tuzno, bilo bi smijesno!
tito, majmune, ti pedere i silovatelje stavljas u isti koš. tupavko jedan!
tako je Tito
demokratska društva su pederi i silovatelji napravili po svojoj mjeri
A jesu li nasli antoniju bilic, ama evo sikiram se previse :)))).
Drug moj, znam ja da ne radi potpuno u skladu sa onim što je napisano a pravi haos bi tek tada nastao jer nije glavni problem u policiji. Policija je pravno gledajući samo instrument provođenja zakona. Dakle, prvo i osnovno ZAKONI SU PROBLEM.
3815 VISA keaton murphy 4416693061341899 03/11 alfredo ordonez 914 south lee avenue lodi CA 95242 US [email protected] (209)663-3784 Iskoristite dok nije blacklisted
Slazem se ali da li ti zaista mislis da je danasnja policja njezna i postupa po konvencijama???
nek pitaju te sa slike iza nje.
pogodite gdje je?