Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce djeci energetsk pica?! Pa ako u periodu do 18-e godine nemaju dovoljno energije, kada ce imati?
To im je neka vrsta "foliranja"
Tako treba. U komšiluku djeca piju energetska koja smrde na govna a prodavac masti brk. Svome djetetu kafe ne da primirisati a ovamo energetska uvaljuje. Roditelji daju djeci novac samo mi mrs iz kuce. Ja s marku na trafici znao za dvojni i sendvic u pola lepine s jednim slojem salame, oni gule energetska.
Energetska, gazirana, s dodatkom vitamina i proteina, na razgađanje, u prahu... bolje se obične cesmovace napiti ili cesmovace s malo limuna.
Bolje nargile zabranit. Iskr sve je nezdravo ako se uzima u velikim kolicinama. To sto je taj mali sebe ubio s tim nije do drugih.
Po toj logici i droga je dobra jer ti godi u malim kolicinama jedino kad pretjeras onda ne valja
Zabraniti.
Tako i treba
Imaju zapravo, meni kad je pocelo srce odskakati jednu vecer nakon 2-3 ovakva pica. opreznano od tada max popijem jedan, i to vrlo rijedko. a djeca ne prave uvjek razumne odluke, nasa je odgovornost da ih uputimo do makar neki 16 godina.
Kakva zabrana kad zivomo u demokratskim drustvima??? Valjda treba da imamo svi slobode pa i maloljetnici da piju sta zele.
Podržavam
Ako već energetsko onda samo dolazi red bull bez sečera u obzir!
Pametno..
Jos pametnije skroz zabranit..
https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/arizona-resident-marty-logan-details-mother-died-jab-shows-autopsy-evidence-video/
Dobro je ovo u ispitnim rokovima
Pametno
Kao i alkohol i cigare a opet se kupuje sve normalno..