Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto srbija šalje izbjeglice u Hrvatsku kada im je bliže kroz mađarsku ??? Hrvatska ima pravo blokirati svoju granicu. Prvo srbija sama sebe muči, nek prestane slati izbjeglice u hrvatsku jer nemaju kamo ici.
Samo sankcije prema komšijama iz EU a Mađari i Slovenci pritisnu prc Orao pao,,,
In the hall of the International Red Cross in Geneva there is a signboard with inscription: “Be human as Serbia was in 1885.” It is set as a reminder of the recognition this organization has awarded to Serbian Government and people. ----------------- U holu Medjunarodnog Crvenog Krsta u Zenevi je ploca sa izgraviranom porukom: "Budite humanisti kako je Srbija bila 1885-te" U ovu Svjetsku Organizaciju ta ploca je stavljena kao podsjetnik svim generacijama i kao nagrada Vladi Srbije i Srpskom narodu
ova hrvatska kako usla u EU pravo se q.u.r.c.i kao oni ce blokirati sta hoce kako hoce....na kraju sve ms njihovu stetu
Specificnoj??! Po cemu?! Ma treba i vama zatvoriti granicu i istjerati sve vase firme iz Bosne i Srbije pa cete prestati da se kurcite!
ima utjecaja na mene to sto je nedavno blokirala mojoj drzavi Bosni izvoz mlijeka (na svu srecu nije im proslo) . Jel sad razumijes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
EU rekla hrvatskojda ne seru no da otvore granice. Hahahaha, milanovicu zzzzzzzzzzzzzz zzzz pa to je muha :-).
Iranska kifla država na aparatima.