Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cekamo donacije!? Ma vracaj te nispravne ventilatore od 10 miliona i kupi nam vakcina za te pare!
Ma drugar mogu me i kastrirati ako treba! bolje da ovo stane nego da da se poveca stopa kriminala , siromastva i suicida! A vakcina ko i svaki drugi lijek-nezdrav!
@gurabijaa Oni su osigurali samo onima bez putovnice, jer sada znamo da Covid nece na nosioca putovnice...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puno veća vijest je da će se u Hrvatskoj proizvodit ova vakcina. U mjestu Sveti Marof Pfizer i Pliva su sagradili proizvodni pogon za proizvodnju vakcina. Šta će to značit za taj cijeli kraj ne treba ni napominjat previše. Cijela popratna industrija će narast, pa tranzit robe, poljoprivreda. Vjerovatno će se i školovani kadar iz svijeta doselit tamo. A tek aerodrom u Zagrebu koji će promet imat. Na desetke hladnjača sa vakcinama izlazit će van svaki dan.
@fbUser1596391653 tooooooo......
Bošnjo glupi po ko zna koji put misli da je nekom bitan,pa da ga čipuju i prate ili ubijaju... zamislite koja je stopa nepismenosti kod nas. Užas. Dovoljni smo mi sami sebi da se ubijamo medjusobno i ništimo. Boli nekog k dal ćeš primit vakcinu ili nećeš,j.... te nepismena !!!!!
@fbUser1605120628 stanje u drzavi je odraz kolektivne nepismenosti.
ovo je potez protiv bošnjaka! čuj ti samo njima, a gdje su bošnjaci iz bosne, zar nema bujruma najboljim komšijama?!
ko tu koga kakvo cjepivo,cjepivo stvara imunitet jel da a ljudi koji su preboljeli kovid dobili ga opet i sad vi meni recite koja korist od cjepiva,ovo je takvo ispiranje mozga da to svijet nije vidio ,nek si babu cijepe
@gooUser1603888223 tebi bi izgleda jedino trebalo cijepiti cjepanicom.
kod nas su objedjeni paketi u zamjenu za glasove za 50% stanovnistva
Jesmo gurabija od države
mi sno africka sela sa neboderima
Da, na zalost mi cekamo kineske donacije vakcina za Covid da bi im bili besplatni pokusni kunici (kao i sa respiratorima koji evo ovih dana bas spasavaju zivote), ali i svaku vakcinu da doooobro naplate. Bojim se da ce nam to nametnuti kao obavezu....
Jesu li računali naše velike Hrvate nas me zanima
Za grip DA,za Covid NE
Osigurat ce i za nas Fikret svojim vezama iz Gvatamale da nam nabavi vakcine! Hvala Fikrete, rodile ti maline iduce godine duplo vise!💚💚💚💚💚
Jadan onaj koji je primi. Posljedice niko ne zna. Nek je svakom bog na pomoći.
@familija.fazlic Svako bira sta hoce... A nesto sto se u normalnim uslovima testira 4-5 godina, izmisliti, testirati i napraviti za 4 mjeseca, zna svako koliko je to sigurno..
ma to je laž,od kud hrvatu pare,prođi samo granicu pa češ vidjet isto je kao i kodnas,oni samo muljaju,sirotinja su ba..nemaju ni za burek, svake godine ih 200 000 ide na skijanje...to novine lažu i lažu i nas mažu itd itd...imam 1marku odoh se priključit na šišu odboli i tuge
@fbUser1562578372 Vakcine nisu skupe i sve ide preko EU fondova. Britanci narucili po 5 setova za svakog drzavljanina.
@fbUser1562578372 sančezi....pozdrav iz Zg
Pa jeftinije su na kraju vakcine nego što su ekonomski i trgovinski gubitci. Kod vakcina neće biti donacija. To se mora nabaviti. Pa i ako bude išlo preko maline.
@Gelecek sad ce i nama sebija
Eto ga hrvati su spremni samo u red da stanu.