Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više piva iz Dubice
najveci problem hrvatskoj su kauboji mate, jure, ante , stipe iz hercegovine jer oni sa hr pasosem prelaze i sire zaraze koju su pokupili po njemackoj i italiji
@JipaloJunuzHEPEK Nije točno. Nije dozvoljeno niti građanima HR iz općine u općinu ići bez posebnih e propusnica. Nije bitno imaš li putovnicu. Nema teorije da bilo tko iz BiH ulazi u Hrvatsku i šeta se, to nije moguće.
A šta ove granične samo dileri koriste?
Ostaše im braća "Kroati", baš ih vole k'o Bajro mater!:)
Nema više ići u RS po jeftinije pivo
Jel to vazi i za kamenjarske Srbe, one najvece Hrvate od svih.Jer tamo dole, prevedu cijelo krdo stoke u Hrvatsku mimo granice.
@Rusmo1 Muhamed Filipović je podrijeklom Hrvat. Njegova porodica je prešla na islam, a bio je veliki zagovornik suživota sa Srbima i Srbijom. A za muslimane koji su mu ubili oca za vrijeme drugog svjetskog rata kaže da su bili budalasti muslimani. Znači ignoriše činjenicu da je većina danas Bošnjaka bila na strani osovine. Možda imate i pravo da su Hrvati u Hercegovini kamenjarski Srbi.