Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji pa BiH kakva god da je, je bolja Rumunije i Bugarske, a dalje da ne govorimo
slazem se sa \'\'za sasem\'\' HR je bolja od Bugarske i Rumunije. what te hell su mislili u Europi kad su njih primali? Da je bio referendum sigurno bi gradjani glasali protiv Bugarske i Rumunije, ja znam da ja bi!
eto EU misli da joj treba pa će hrvatska unutra 2013 .....hrvatska je ipak malo bolja od ove dvije zemlje....ako je hrvatska \"predgradje europe\" šta je onda bosna, jadna ne bila?
Nisam siguran da EU treba jos jednu Rumuniji ili Bugarsku u svom dvoristu. Ali, ko voli, nek izvoli. Hrvati su i po Tudjmanu bili \"predgradje Europe\". Vjerovtano ce tako i ostati.
bice cadvi !!