Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e pa svaka cast hrvatima ovo je dokaz da hrvati zele promjene i da nezele korumpiranu vlast kao nasi ovi stranacko podobni ljudi.pozz
Evo ih za pola godine kad pocnu da strajkuju da izadju iz EU.EU nije za ovu Balkansku beduriju ovde sa svojim zahtevima i pravilima.To je skup ulazak a bice kolko vidimo iz primera:Madjarske,Rumunije pa Grcke itd. jos skuplji izlazak.
Najlošiji rezultat izlaska na birališta u povijesti provođenja ref za ulazak u EU prikazati kao uspijeh je krajnje neozbiljno , da se prijašnja vlada nije potrudila pa promijenila izborni zakon ovaj ref. bi bio nevažeći . A i onako je ovo bilo samo pro forme.