Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kake su ovo danas cure , likovi ih odmilja zovu đubre i njima to sasvim ok
Lišene stida i karaktera. Gujca je najvažnija
To je danas pozeljno nazalost. Nisam jednom dobio supu od jezika zato sam normalan kompliment uputio...kao one znaju da su lijepe i zgodne ne moras im i ti to govoriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boze koliko sam ja i moje generacije bili zeleni, kad citam ove poruke najprije neiskvareni
... i koliko je psihickih bolesnika bilo u nasem okruzenju na fazon ovog drota bolesnika, pa se zapitam...
ovo se cita kao srednjoskolska drama... strasno koliko ljudi oglupljuju sto vise koriste drustvene mreze
Samo treba koristiti socijalne mreze sto vise i sto vise profila imat, zivot se sveo ljudima na socijalne mreze.Bice ovakih slucajeva jos, samo polako! Zao mi je djevojke al pameti imala nije!
To je kad u banana, državicama nrma, stručnjaka da procjeni psihopatu, jad, se primaju u službe štelama, tako su sve bivše Republike pušiona, mogu, sr ku.čiti da su neke države, sve su propast i leglo kriminala, lopovluka i totalnog haosa i nepravde
To je kad u banana, državicama nrma, stručnjaka da procjeni psihopatu, jad, se primaju u službe štelama, tako su sve bivše Republike pušiona, mogu, sr ku.čiti da su neke države, sve su propast i leglo kriminala, lopovluka i totalnog haosa i nepravde
Sad će prema klix komentatorima opet djevojka ispast kriva, a zanemarit ćemo koliko muškaraca se danas može okarakterisat kao psihopata, ali ne čudi me, svoj svoga brani uvijek.
Da sta je nego kriva. Koja normalna djevojka poslije nekoliko dana poznanstva ide kod nekoga u stan? Pokoj joj dusi ali pameti nije imala.
#artemis Cao :)
Očigledno da je ubio i da treba odgovarati, ali isto je očigledno da je ona govorila o njemu da je psihopata, a nastavila se viđati s njim. Htjela izgleda da iz njega izvuče što više psihopatije, šta li?
Jbg zbog ovakvih bolesnika cure su danas sumnjicave prema svakom momku
A šta je u ovome evropsko i EU? Ovo je čisti balkanizam. Možeš ti nazvati hljeb kruhom, ali on je i dalje isto.
Bogu hvala 37 mi je godina nemam djevojku ni ženu i kada gledam kakve su žene danas i šta se radi i drago mi je što nemam. Rahat sam 100 %.
Samo tako nastavi, mi ostali ćemo da ih karamo
Balkanska verzija You ... RIP djevojci, uzas kakvih budaletina ima
Red flag se vidi iz aviona... sta aviona sa Marsa, jadna djevojka
Jah, ona je kriva, nije on. Tako bi i ti, jer ti ckapi ne daju? Glupane, upoznas djevojku, ne svidja ti se karakter, opalis ako da i nastavis. Ako ne da, nastavis.
Ove su danas zenske glupe i bezobrazne do bola! Što ih vise tretiras ko stoku to se vise vezu za tebe.. Nosom paraju nebo od "ponosa" na kraju zavrse sa najvecim gubama..
@goo1694030263 majmune, cura je ubijena. Ko te pita za gube? Ko te pita za tvoje glupe doživljaje. Debilu iskompleksirani.
šta je valjalo i sposobno bilo pobjeglo iz 'nezavisne' Hrvatske pa psihopate zapošljavaju ko policajce
Za policiju sklekovi trebaju tek kad prodju psiholoske testove koji se ne baziraju na asocijacijama i memoriju nego pracenjem ponasanja 24/7, prisustvu empatije i sl.
Psihicka procjena svakog ko dobija zakon u ruke...