Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvuk čvrčaka i poseban miris i osjećaj kada se približavaš jadranskom moru je za mene neprocjenjiv.Valjda je to ostalo od djetinstva i nikakva Turska,Albanija/Crna Gora to ne mogu ni približno zamjeniti kada bi tamo džaba ljetovao
@fbUser1593979489 Sto posto se slazem. Sve navedene zemlje su lijepe, ali hrvatski jadran zaista ima karakteristican miris, cvrcci i sl
puste plaze
Još bolje za turiste, raširiš se ko gospoda.
Bitnija marka nego korona 🤣
E odo odmah sutra majke mi.
Trci bosnjo da ostavis pare onima koji te kroz tvoj novac samo vide.
Vi se provaljujete i sami sebe demantujete...jebo vas klik
Niko vas ne tjera u Hr jarane ima mjesta u BIH da nikad ne pomislis da izades negdje dalje samo jbg nije to ako nisi slikao na moru sramota sliku objavit u prelijepoj BIH u njenim rijekama,jezerima,planinama,vodopadima imam hvala bogu dovoljno para ali nikad nisam otisao u Hr na odmor niti imam namjeru nek je zatvore sto se mene tice.
@BossTa dobro
@BossTa Aj ne seri.
A jesu dosadni vise s ovim. Ovo postalo zanimacija ljudima. A ni V od Virusa nema. Samo narod ispasta zbog debilnih i nepismenih ljudi na vlasti.
Nije veceras, ali moze sutra. Tanke su vam te informacije kada ste jutros najavljivali zatvaranje
Susjedi trebaju zajedno rješavati zajedničke probleme i mislim da je ovo dobro
Nisu da se Hrvati u BiH ne bi osjećali jadno i iskorišteno
@nekootrecii *Bošnjaci katoličke vjeroispovijesti
šta kažu,može li se na jedan dan otići ?
Sad ce i vakcina tako da brzo ce to na jesen. :)
Naravno da je logicno ici u Hrvatsku. Moze se Autom, razumijem jezik ako bi se nesto nepredvidjeno desilo a I BiH je blizu.
Samo odlazak na more u HR može spasiti bosanskog čovjeka, ništa više.Sve ostalo nije važno i potaman nam je...
znaci tranzit do aerodroma je dozvoljen?