Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treći entitet egzistira i danas, samo ne zvanično. Bitna je podjela para. U energetskom sektoru, telekomunikacijama, šumarstvu, poštanskom saobraćaju (gdje god ima profita), pare su veoma jasno i otvoreno podijeljene na tri entiteta. Pazite, postoji zvanično Javno preduzeće "Elektroprivrede hrvatske zajednice HB". Postoji HT Eronet, Hrvatska pošta, Šume HB... I sad, kao, nema trećeg entiteta. Ma dajte dame i gospodo, ako smo ludi, nismo baš toliko glupi. Treći entitet itekako postoji.
Nemojte se hvatat sluzbene politike i izjava za javnost, savjetnik Kolinde otvoreno govori da ce se RH vise angazirat u Hercegovini...da je Covic dosao sam to bi mu i rekli, ovako kad je dosao cijeli paket mora se dat takva izjava...i nije uopce bitna RH nego Hrvati u Hercegovini, jer oni zive u tzv.federaciji, ako oni smatraju da je to protiv njihove volje/prava, oni ce sami odlucit sta ce i RH ce ih podrzat
Hvala i bravo Hrvatska.
JOJ! Kada naše ,,preddsjedništvo,, najavi posetu nekoj drugoj zemlji ja propadam od stida iz više razloga, hahahaha a jedan od razloga je i taj što u zemlju propadam kada naših 117 nazovi političara stupi na scenu npr. Hrvatske. Baš smo pišurija, najveća pišurija svijeta. Ni manje, ni bjednije, ni jadnije, ni nesposobnije ni većih lopova koa u Bosni i Hercegovini. Šta uradiše od prelijepe Bosne i Hercegovine, naravno uradiše polulljudi.
Falim te Bože jedna normalna izjava jednog od naših susjeda.
BiH zeli u EU, normalno je da se mora razgovarati o ukidanju entiteta, kantona, paralelnih institucija itd... BiH mora biti normalna funkcionalna drzava ako zeli biti dio medjunarodne zajednice a u Evropi bez EU-a si nigdje ako si mal' i siromasan kao sto mi jesmo. Druga opcija je da ostanemo tu gdje jesmo, znaci siromastvo, podijeljenost, nezaposlenost, korupcija, bezakonje... nastavite niz.
gospodja grabbing-dick
više se ni na klixu ne osjećam good. osjećam preveliku koncentraciju bolesnih balavaca, ima i tu i starih i kad ih čitam, pred oči mi stavljaju BiH i društvo onakvo kakvo jest, jadno, iskompleksirano, dosta zaostalo, možeš ga razveseliti najobićnijim novitetima, a razljutiti samo ako mu spomeneš identitet, osjećam strah biti u državi i ljudima koji pi svaku cijenu tvrde da su moji, a mene strah....bude mi i muka jer mi na um padaju krezavi likovi, neobrijani, koji pljuju dok pricaju o politici i društvu a u šumi proveli 98,2% svoga živita, uključujući rat, djeca ima unatoč srednjoj znaju manje od njih, jer samo njih slušaju a ne ponavljaju dobro....ma gadiš mi se smrdljiva, iskompleksirana, zaostala, jadna, neuređena, sakata usrana....
nasmija me sad jbg kad procitah neobrijani... isti djavo, dal cetnici ili vehabije... neobrijani i jedni i drugi a suma im drugi dom... da nam je malo vise gradjana pa da nam svane... ovako u nedogled govana i budala
Podržavam da se susjedne zemlje takmiče u podršci našem razvoju, bez korištenja naše svakodnevnice za sopstvene političke igre (koje u svakom slučaju nisu ni regionalnog strateškog karaktera).
podržali bi oni al ne da NATO
Ovako se grade prijateljski odnosi, ako je ovo njihov iskren stav onda svaka čast.
Bošnjaci ne bi u EU i NATO? Maoča, Ošve i paradžemati umjesto toga? Morate se odlučiti. Briga nas šta kaže veliki brat iz Zagreba. Mi unitarističko Sarajevo nećemo slušati, neovisno o tome. Uspješne multietničke a istovremeno centralizirane države na svijetu nema da je svijećom tražite.
Zasto bi zelio u EU, pa Grci propadoše, Hrvati izgubili 200.000 radnih mjesta, Srbi nisu ni usli, vec u raspadu...
Predhodno je nju Čović već instrurao o svemu, šta i kako će voditi pregovora, da bi na jedan novi naćin presvukla ove ostale, za njegovu stvar.
Izjava za javnost...a ono u cetiri oka bi volila da cujem.
Хрвати је л Вам добро? Да ли сад разумијете да је хрватска њихову независност платила Вама! уживајте у калифату.
Ma Hrvati su stari lisci, pa nisu ludi javno govoriti ono sto zele, pogotovo od kada su u EU.