Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix - Portal degenerika koji na udarne naslove navlace ljude i sire mrznju. Svakom se moze desiti nesto ovakvo. Niste nigdje stavili na koji nacin nije validna.. istekla ili sta vec. Ali bitno je udarni naslov staviti, malo nacionalisticke mrznje prosiriti. Ebga, posjecenost odmah veca. Koja ste vi stoka od ljudi! Pisete vi, ali pise i Onaj "gore".. vjerujte meni da cete da odgovarate za svako slovo!
iz moralnih razloga se u ovakvim slucajevima odmah daje ostavka, u europskim demokratskim drzavama- da vidimo da li je Hr Europa, ili i dalje pliva po mulju Balkanske kaljuže
stoka od naroda, promicatelji EU vrijednosti , jeste i u Njemackoj se ovo moze desiti ahhaa
Jel ona povređena? Da se nedaj bože nije aktivirao airbag😂😂😂
I šta sad...bahatostima na balkanu nikad kraja dzaba eu kad je u glavi balkanski mentalitet
A Novalicu oduzeta vozacka ?
Ovo je ona glavata sto je pametovala za peljeski most
Nositelji evropskih vrijednosti na djelu...
Opak zalac u Gabrijele!
Oko Balkana samo tribine napravit i ulaznice naplacivat, zaradjivat.. nigdje boljeg cirkusa na svijetu nema