Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj iz Srbije je bio nas Sandzo. Mouce da je on jednu pritisno I jednom promasio. Probio je palubu do dna I tako se desila nesreca. Eventualno da je neki croat pustio goluba. Treceg nema.
kad kazete potopljena je zvuci ko da je neko namjerno potopio...Probajte sa potonula.
djelo kretskih gusara...
kapetan jahte kupijo vozacku u fojnici
Fojanci* đes ti u škole išla
Mojca je potonula i prije
I sta mi imamo s ovim sad?
Taj bi onda komentar trebao napisati na 90% vijesti na Klixu i na svakom drugom internet portalu. Internet je izum koji je umrežio svijet i iz svoje sobe možeš saznati šta se događa u regiji, Evropi ili na drugom kraju svijeta. Ako ne želiš znati vijesti iz ostatka svijeta, onda se lijepo odjavi s interneta i idi na ulicu, druži se i socijaliziraj.