Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su isti pogledi sada bi bosna bila do valjeva.....ala zena laze
valjda i ne sluzi nicemu, samo ko fikus. bolje receno cuvarkuca, mala pa debela, a ne govori nista, samo cuva kucu. mislim, govori ona, al nista ne kaze.
ova je toliko roooznaaaa i glooopaaa, brateeeee!!!! izgleda da ni ovi hrvati nece lako na zelenu granu!!! kako ovako izaberu ove rugobe, mesica, pa ovu...on je bar namazan svim bojama i otrovima, zna da pruzi jezicinu otrovnu, al ova...mislim, ovaj, dakle postojim...boze sacuvaj i zakloni!!!
nesto vam u bih odavno nema curki i misicoglu, dal od izbora kad su dosli izvidjeti situaciju, izgleda da nemaju vise kredita kao za hareta, ojha. citav mjesec ih nema, ljudi!!! keve i sestre im se bolje da se o kurdima brinu, stanovnicima svoje drzave, a ove kukavce da ostave na miru, od njihove silne brige im se zeluci sastavili sa pleckama.
Isus Judi Isarionovicu: \"ne kuni mi se, izdaces me prije nego pijetao triput zakukurice\". Tako i bi. I na kraju se Juda objesio. Ostao opjevan kao izdajnik, evo, par tisucha godina kasnije. za saku skuda.
Evo sta je zapravorekla: http://www.youtube.com/watch?v=MGuSK2hVukA
vala ja od te EU i necu nista dobiti osim da ce cijene osnovni namirnica se povecati a plate ce ostati iste ... tako da i ne zelim u to je*enu EU
laže! hdz-et laže 20 godina! jučer ni riječi na htv-u da je u bih dan državnosti. u banani smo gadnoj, svakodnevno ostajemo bez posla,plaće vrlo često ne redovite,kuna u laganom padu,euro jača krediti se ne mogu otplaćivati a oni (hdz-et) imaju stav kao da smo neka sila.
Zar je ženama dozvoljeno da idu u politiku??
Kaćunaku Bit će ti sila kad uđe u EU pa bude uvjetovala ulazak BiH riješavanjem nekih stvari. Kao što je Slovenija radila Hrvatskoj ;)
Entitete niko i ne spomenu...
Žena u politici to je haram, pa šta god da radi, bolje jedan loš muškarac nego 3 dobre žene