Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI SRBI SE KONAČNO TREBAMO ODREĆI KOSOVA, JER ONO ISTORIJSKI NIKAD NIJE NAMA PRIPADALO, NEMOJMO DA BUDEMO NEMI I TUPI U GLAVU DO VEKA, IDEMO U EU I ŠTO PRE SE REŠIMO KOSOVA PRE ĆEMO UĆI U EU. POZDRAV SA DONJE DRINE
@Boba70BG SVE ME NEŠTO ZABOLE JESAM LI ZA TEBE VERODOSTOJAN ILI NE.
@Boba70BG VIDI BOBE IZ BEGE-a ASIMILIRAO SE NA DALJINU I KORISTI REČ "OFIRAN".
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Polako se pitam kome je ovakva politika službenog Zagreba potrebna kada bez potrebe guraju nos tamo gdje mu nije mjesto. Problem između Albanac i Srba nije i ne može biti hrvatski problem. Umjesto Kosova vodite brigu o Hrvatskoj i o nama Hrvatima iz BiH.
Jaooo "Stjepane" djikane,ha ha ha nemoj tako oštro,ljudi smo nismo srbi
Odlučite se više jesam li đikan ili ustaša, jer tvoji mi hebu majku ustašku, a ti me nazivaš đikanom?! Dok sam ja sam obični Hrvat koji voli biti realan...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hrvatska se ne javlja tu radi Kosova i Albanaca, nego samo radi Srbije...
Naravno da žele da gazda NATO naoruža antisrpsku paradržavu na teritoriji Srbiji da bi mogli napasti
A Kosovo je priznato od sjedini zemalja i svoj pozivni broj ima.itd
@dragoslav123. Ti si pismen ćovjek.ali teśkonje to objasniti nekim koji od propagande vjekovima.
Ne brinite se vi nista za Hr..Hr radi sve proracunato gledajuci svoje interese, tako i ovo...nista nije za djabe, a i konacno se malo aktivnije pocela bavit Hrvatima u BiH
Bice slasticarni na Jadranu.
...pisali su ovi, svojevremeno, i jednom soboslikaru. imaju tu naviku. mislim, pisanje.
Svaka čast svakome i svakome želim sve najbolje. Ali prvo želim najbolje sebi. Gdje je bilo to Kosovo kad je Bosna gorila, kako to da su Hrvatska i BiH "priznate" u UN-u isti dan, a jedni idu u EU, a drugi ostavljeni da se batrgaju sa svima kao i sa tim prvim koji ispadoše najveći kočničari. Zato ponavljam, nemojte ginuti više nikad za tuđe interese!
@BalkanBošnjak ,tacno,bilo ih je mnogo.
@BalkanBošnjak Ove koje ja znam bili su na privremenom radu u Gostivaru, Gnjilanu... a dobrovoljca koji je maksuz došao ne znam nijednog, što ne znači da ih nije bilo. Moja zamjerka je što se u to vrijeme tamo mirovalo a ne krenulo sa namjerom da se razvuče agresor.
Amin, to je pocetak kraja srbije. Tarabici su prorekli "nebi se srbi trebali hvaliti junastvom, moglo bi doci vrijeme da stanu pod sljivovu granu" sljivova grana je asocijacija za čačak koji je u regionu poznat po sljivi čačanki, drugo njihovo prorocanstvo kaze "nece ostati srpsko uho kad bijela kapa krene niz drinu" bijela kapa asocira na šiptare. Bilo kako bilo, albanci ce sjebati srbe qitom ili puskom, svejedno je.
Mene samo čudi što ovi Srbi ništa ne priznaju , u Rsu ne priznaju da su Bosanci, ne priznaju dan nezavisnosti Bih i sad Kosovo ne priznaju i oni na Kosovu ne priznaju Pristinu kao glavni grad. Stvarno su čudan narod ,bez uvrede bilo kome .
kakva uvreda,,,,haha
Kikiriki,kospice
KOSOVO JE REPUBLIKA svidjalo se djikanima ili ne moraju to prihvatit
KAO SRBIN KAŽEM KOSOVO JE PRIŠTINA,.
prico sam ti s burazom kaze da ti njemu nisi brat vec on tebi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Keljmendi for president!Krkadon,pljivadon u pi.ka mater
Koljinda cu te napunim ko bakljavu.
kosovo republjik