Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam samo da bi nama u BiH bilo puno bolje da smo u sastavu s R.Hrvatskom odnosno da smo u EU jer bi tad bar svatko imao priliko otići odavde i dobiti posao koji želi u nekoj zemlji EU.. Pored mogućnosti zaposlenja otvorila bi se mogućnost stranih investicija, bizvizni režimi, povlačenje novca iz EU fondova i na kraju ovaj naš bijedni PIO/MIO bi trebalo ukinut pa primati veće mirovine iz EU ili RH.. Zamisli sjedneš u auto u Sarajevo i ne treba ti pasoš do Berlina, Pariza, Lisabona, Amsterdama.
pa razjedinjenost bosnjaka i hrvata je najneprirodnija stvar koja se desila u historiji, sto mozemo vlasima zahvaliti, jer su oni jaki samo kada smo mi razjedinjeni, ali doci cemo valjda tobe jednog dana..
To im je jedina razlika od drugih YU drzavica. I dalje im ljudi napustaju drzavu, i dalje nemaju posla, i dalje kradu kao sto su i ranije, sve isto kao i kod drugih.
to nam je i jedina sansa
malo sutra. vidjeces uslova koje ce nam kolinda postaviti. tek ce tad biti problema.
............"Četvrtina osoba starijih od 60 godina su nezadovoljne zbog nedostatka seksa"............. .....to je članak za commia i ostale drugove, a ostavite se vi hrvatske i eu.........
do 2020 glavni grad unije bice beograd ... tuzna je hrvatska sudbina :)
.....begrad može biti samo glavni grad beogradskog pašaluka........
@gusta me ...prije ce se sumadija odvojit, ali neka, mirno spavaj nano:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..nama nema iz govana da precjedava Ajatolah, Reis, Kadrinal ili Patrijarh
.......nice......