Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas če obrnuti . Bit če skuplja registracija. . Odmah da bagra uzme novceee
U BiH vec jeste najskuplje.
@snap cuj da ne stavljaju iz HR ili Srbije. Jok, eto je Brazil interesantniji, da ne kažem Azija. Bola svaki drugi Krajisnik ima HR državljanstvo, bliži im je Zagreb od Sarajeva a bolje su i prometno povezani. Naravno da će najviše vijesti biti iz regije i susjedstva a ne lijepe ali ipak nama predaleke Australije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg ja kad kažem da su ispred nas 15 godina ljudi mi stavljaju minuse iz nacionalnih hirova. Realno je tako.
@NigdjeNaSvijetu Nisu bas... Ovo su pare iz EU fondova a ne iz drzavnog budzeta... I mi bi imali iste pare dijeliti da smo u EU.. To je razlika...
@NigdjeNaSvijetu stavljaju ti jer nije 15 već barem 25 😊
Ipak cro prelazi na euro?
Pitanje za nas: auto 85 kw cijena registracije 100% je 900 km koliko iznosi i prosječna plata (znači radiš mjesec za auto samo) da li je to normalno po bilo kakvim zakonima standardima i normama ?
Vise me ne interesuju ni domace vijesti a kamoli iz susjedstva...zaboli me je li VUcic glasao i sta rade raznorazne Cece iz Srbije...Kako ste krenuli i kako niste sposobni zaposliti i platiti pravog novinara,tako ce vam i portal da se ugasi lagano
@zippoo87 - ja maloprije gledo Raša tudej, pokazuju strašna makljaža između pakića i indusa. Gledajte RT.
taj srot neci vozit kadsu toliko dobri zasto nisu prihvatili na vodu nemogu okoracit naroda
Jesu li mogli ikako? a da npr oslobode elektricna auta carina i pdva????? Koliko bi to samo omogucilo ljudima da jeftinije uzmu elektricna i rijese se dizelasa... Kad cujem da drzava "daje poticaj" ovo mi samo cinicno zvuci jer kroz poreze i sve ostale namete uzmu 3 puta vise od ovoga!
Mislite da je to dobar potez.Varate se.Kupit ce onaj, koji ima novca, a sirotinja ce samo gledati.Bolje bi bilo da su to podijelili drugima, ona ce od toga kupiti sve da prezivi.
BRAVO!!!!
Elektricna vozila takodjer zagadjuju okolis. Odakle dolazi elektricna energija? Iz termoelektrana. Kad elektricna vozila budu punjena na ekoloski nacin onda ce ta prica o ocuvanju okolisa imat smisla. Elektromotor ne zagadjuje okolis direktno, ali se okolos zagadjuje dok se napune baterije potrebne za pogon elektromotora.
rafiniranje nafte je energetski zahtjevno. na svaka 4½ litra nafte (galon) potroši se oko 4 kWh struje. odakle ta struja stručnjak? nisi ni nasuo svog dizela a gorivo na benziskoj već zagadilo uveliko.
Nije ovo dobro ni u Hrvatskoj, prvo kupis to auto za punu cijenu pa tek onda dobijes poticaj ako prodjes. Prosle godine covjek zakasnio 2 s i nisu mu dali poticaj.
Zaista ne znam zašto klix provocira domaće čitatelje ovakvim vijestima . Pa ovo je za njih daleka budućnost.
@Izmojeperspektive Svakome je dopušteno maštarenje
Kod nas platis sve skuplje registraciju, jer kazu “ Moramo te negdje uzeti”....fuj
I sad će političari navalit i pokupovat E-auta ! BiH im donira struju 😡