Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast.. nek idu u savez sa Rusijom i Bjelorusijom
@vatikan2 - srbijanaca po Africi, zar ne?
hahahahaha@Pale
Vidim nesto zahvaljujete RH sto vas blokira, kao zivjela Rusija i to...a onda idete van radit gdje? U Rusiju? Cemu auti s njemackim tablicama? Kunete se u Rusiju a pola ljudi radi po Njemackoj...pravoslavno/bratske fore ne hrane ljude!
došlo vrijeme da se južni slaveni najebu milosne majčice majci Evropi, ima da je rasturimo ko četnici Vukovar kamen na kamenu neće ostati.
Sta se sikirate, Seselj ide u pregovore s Rusijom neke integracije spominje, tenkove...
pff
Prvo hvala Hrvatskoj... a drugo usli priju godinu dve u EU i misle da su neka muda da oni mogu nekome nesto zabraniti hahahha pa to je smijurija...ko je hrvatska? ona je neki bitan faktor u EU? ...sta su umislile budale...to samo kaze Njemacka,Francuska pretsajes i kraj price..to je kao da golf 1 umisli da je jaci od Porsea...e takav je i uticaj hrvatske u EU...oni su samo instrument jedan i to je to...zapadna alijansa tu pricu vodi, a njima je bitnija Srbija da udje u EU nego HR da nesto blok
ali Srbima ovo odgovara puno..kako god samo sto dalje da drze Srbiju od EU..jer tu moze samo propasti...tu su jake drzave glavne one su bogate i bogate se jos vise na racun malih upravo kao HR ,Bugarska,Rumunija.Litvanija i slicne koje nemaju prava glasa ni ti da se nesto bune..vec kako zapad kaze to je to..HR je rasprodala sve svoje..pa jadranska obala im je u rukama zapadnih biznismena i rusa...a oni te pare koje zarade nose naravno izvan HR tako da pare o turizma nije ono sto ostaje u HR..
@ziganteli da ali kontas valjda da ti tako izvlace novac iz drzave? ta sva zarada je mogla ostati u HR, ali ona ide izvan HR..sto nije dobra stvar npr. ..za ulazak u EU nista ne smije biti u dravnom vlasnistvu koliko ja znam..vec u privatnom...tako da je i HR sto je imala u svom vlasnistvu rasprodala privatnicima..ali posto imam brata u Zagrebu , kaze mi i sam da nista bolje ne zive nego prije EU..da cak nekad imaju i vise problema sada , nego ranije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jednom suHrvati dobili po usima od same te EU zbog blokade granice pa ce se to isto opet desiti.Ne trpe neke jace drzave clanice EU da imaju crnu ovcu u ovom slucaju je to Hrvatska pa ce Kovac ici na ribanje u Brisel.
nadajte se samo
@Conte 03 nema sta da se nadamo kada ce biti tako a sto se tice BiH bice uslova ne od suseda nego od same EU jer juce je izbacena informacija kako je postala regrutni centar za islamiste pa EU sigurno posle skorasnjih desavanja ce imati rigoroznija pravila svidjalo se to nekome ili ne ali je to cinjenica.
Sve u svemu, ništa neočekivano ....... zanimljivi su mi ovi komentatori sa istoka.... ....Ajde mi realno recite, što je to srbija dobro napravila hrvatskoj u proteklih sto godina, pa da im hrvatska sada radi nekakve usluge.......ništa...
@CedoPantelija ....možeš ti čedo i bolje.....de još malo seljakluka za široke narodne mase...
@CedoPantelija ...napreduješ....vidim da radiš na sebi i to je dobro....ali ne dovoljno......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ivica Dacic....u prijevodu to znaci zapuhani slobin Vepar.....isti svega mi
Hvala, Croatia
Ovim zapadnim susjedima duša prcati sve što dolazi od Une pa preko Drine itd. ka istoku. PS. Digli bi i Na Drini Cupriju kao što su i Stari zarad svojih interesa. Pa tako da istočne nam komšije nemaju razloga da se ibrete a BiH Homo sapiens još manje.
Fašisti ponavljaju 06.april 1945. Simbolika.
prc prc,prcaju ih mada mi nije jasno ni koja korist od clanstva u eu,mozda jedino to sto mozes sa pasosem otici i zaposliti se gdje hoces u eu,mada su srbi vise za odlazak u rusiju,tamo ih inace ima puno sve vrvi od srba u rusiji po baustelama :)
Dabome da ih je puna Rusija, ali malo sutra. Turisti u Rusiji su pretezno iz Turske, sto je veoma cudno zar ne? Srbi rade na bausteli u Njemackoj, Austriji, Svedskoj... kao i ostali balkanski narodi. Jedina razlika je sto, ako se citaju razliciti portali, Srbi navodno mrze taj Zapad. Po obicaju, nikakve logike...
@ObicnaOsoba da,srbi veoma puno vole rusiju ali radije idu u njemacku da rade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj ja ne smijem ni pomisliti ko će sve nas blokirat.... :O
Kao da se Hrvata nešto pita, ajte molim vas. Kao da ikoga bilo šta pita. Nemojte biti smješni ljudi.
Tako su Slovenci prcali Hrvatsku isto :D