Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebga..Hrvati imaju predivno more a nemaju genocidne stoke srba!Bolja kombinacija za sveopsti uspijeh ne postoji..sto jest,jest
k.urvati vratite nam otetu zemlju Dalmaciju i ne zaradjujte na nasoj zemlji bosnjackoj
i to pored svih naših obećanja da ćemo ići u tursku, grčku, albaniju, maroko, španiju, crnu goru? i pored svih čvrstih uvjeravanja da u makarskoj nećemo noćiti ni trošiti niti jedne kune za javne toalete? sram nas bilo!
i ja sam cuo da je sezona losa a neku noc na htv-u rekose da je na otocima 8% manje turista nego lani. ove komunjare tamo u hrvatskoj pravo opasne. i kod njih oni gori od onih nacionalista, isto ko kod nas.
otac mi radi na moru... kaže dok je bilo europsko prvenstvo da je turista bilo dosta menje,ali sada pogotovo ovaj mjesec jedva stiže... i hvala bogu da je tako :)
Ja znam mnogo stranaca, imam puno prijatelja po raznim zemljama, nikad nisam nikog cuo da se nasmije, ali jesu jako zainteresirani i posjecuju Visocicu, nego si ti samo jedna karina obicna
podoji tatu iskompleksirana hinjo, nabijem ti mamu na glavić
A kad slušaš lokalce s mora, kažu da nikad lošija im sezona na moru nije bila, jako malo turista : ( pa ko sad laže
obicno fabrikovanje brojeva naslijedjeno iz prethodnog sistema
Koliko je para zaradila BIH na \'piramidama\' hahaha osim svjetskog smijeha i zayebancije na naš račun.