Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neodgojen
Ove sto cuvaju ovu pascad treba svezati i voditi po ulici.
Bojim se pasa svih rasa... ima ona izreka, pas je najbolji covjekov prijatelj- to je rekao covijek a ne pas. Uzasavam se svih od pekinezera do rotvajlera... i najbolje mi je od svega kad mi kazu vlasnici isti... sta se bojis, nece ti nista... ej jarane ljudi se boje i kukaca pa im se ne guraju pod nos da ih se miluje...
Ovu dzukelu treba iskasapit, a vlasnika novcano i zatvorski kaznit!
eto u sta se pretvaraju Vucicevi sljedbenici ... u rotvajlere..😁
A kad jedan normalan roditelj izrazi nezadovoljstvo zbog neodgovornih vlasnika koji pustaju svoje pse bez brnjica i povodaca na djecijim igralistima onda naidje na osude drusva i ispadne cukomrzac. Nisu krivi psi, krive su dzukele koje drze te pse bez imalo obzira na drustvo i okolinu.
idioti nikako da shvate da zvijer ne možeš pripitomiti! žao mi samo njihove djece.
užas
I onda kazu "ma nece on nista igra se..."
Izvini brt ali nisu svi takvi rotvajleri