Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak ti želim i sve najbolje.
koliko sam puta mogao biti mrtav u periodu 92-95 ne smijem ni da pomislim, a vala ni sad nesto nije bolja situacija osim sto ne padaju granate...
Ništa kontra Splita!
das poginla juce sadb bila mrtav
Misliš da si mogla i drugu nogu u grob staviti. Još malo pa ćeš i ti pa pa.
"Taj isti čovjek je meni prije tri godine mobitelom slao SMS poruke vrlo nesuvislog sadržaja pa sam to prijavila policiji. Tada je bio priveden u policiju. Isto tako znam da se godinu ili dvije liječio na Odjelu psihijatrije", dodala je konzulica Kondić. Znala ga od prije kakav je i opet ga kod sebe puštala. ma ja mislim da je tu bilo fizičkog kontakta i prije i to jako često samo drugačije, i kada mu je prastala da tipla on je nabo. Garant, nema šta drugo!
znaci ubado i vako i nako :)
mogla si, srećo ,odavno biti u penziji , da je sreće
Ma dobro so prosla ! On ti je ko macija guza. Mogo te je zic
Draga lova, u osmoj deceniji a ne ide u penziju. Daj mladima da i oni šta zarade.
Šta si drugo mogla očekivati od ustaša?
pa sta?...i ona je iz ustaske porodice...znaci bratoubilacki rat :)))))))
misliš na počinitelja?
PRIKAŽI ODGOVORE (28)