Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubjedljiva vecina komentatora klixa do podne mrzi sebe, a poslije podne cijeli svijet. Pa vi bi sretniji bili da su se oni potukli nego sto zajedno sjede i vesele se. Mnogo ste bolestan narod, mnoogo.
Vidi Bosnja sto hvale Vojvodinu "buducu drzavu", a sve ovo je SNS-ova rezija. Gradonacelnik Novog Sada, Jusufspahic...sve Vucicevi ljudi. SNS potpuno drzi NS. Pokrajinske stranke vec dugo ni u samoj vojvodjanskoj skupstini nemaju cenzus. Opet, iako ljudi i tamo glasaju za Vucica, narod je drugaciji, o takvim medjuetnickim odnosima vi i Bosni mozete samo da sanjate i da se poklopite usima ;)
RS je buduća država, Vojvodina ne ide nikuda
PORUKA ZA PRIVREDNIKE VOJVODINE: Na ambalažama Vaših proizvoda (kao recimo prehrambenih artikala) ima opasan nedostatak koji nije dobar za prodaju, naročito izvoz. Umesto laži "proizvedeno u Srbiji" treba napisati istinu sa kojom treba da se ponosite: "proizvedeno u Vojvodini". OBRAZLOŽENJE: Reč "Srbija" je stekla sasvim opravdanu međunarodnu reputaciju kao simbol izuzetno prljavih aktivnosti, kako materijalnih tako i psihičkih. Izbegavajte to sranje.
opet seres bez potrebe
@Opozicija Sam nick ti je jadan i tvoje mišljenje nebitno.
pa sada ti ovim strancima objasni što se ovako poubijasmo
To su Srbi muslimanske vjere, zato se i moze... a ne kao ove poturice iz poturcenog 18% ala bilbord bolesnjaci
Sevdah duśa bosne. Safete legendo da ti je vjećni rahmet duśi..
fotomontaža ;)
nadrealno
ludilo......jos ce i novogodisnji program na pinku snimati......ili novi reality na happy tv....
Ovo je dobra vijest kada su vjerski poglavari skupa i tračak nade da su u stanju da utiču na narod da ne bude RATA nikad više na našim prostorima.
Da se jednom i s tobom složim :).
sto ne pjevaju o srbiji, ili bilo cemu drugome? bilo bi lijepo da zaborave bosnu, vise ne misle o njoj,da im se vise ne mota po glavi
Ma samo veselooo
auuu, šta će Bog na to reći ?!?
Čiji? :
@Opozicija78 .. njihov!
Složna braća kuću grade, a nesložna je razgrađuju. Lijep primjer ljudskosti.
OVO NISU NASE HODZE VEC SRPSKE. Pa svi mi znamo ko je ker Jusufspahic☝️️
Integrator I mitropolit crn.Mihajlo je tvoj pop.
Integrator Pa nije ni moja islamska zajednica Srbije vec meshat islamske zajednice u Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)