Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA OVO JE MILO ORGANIZOVAO
@galaxygalaxy Ne kontam vas Zivorade, pa sta i ako je Djukanovic organizovao?
@galaxygalaxy PODRSKA CRNOGORCIMA U BORBI PROTIV VELIKOSRPSKIH ODMETNIKA. GONI BANDU PREKO IZVORA!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvo sa Slovenijom, pa Hrvatskom, Bosnom i Heercegovinom, Kosovom, a evo izgleda i sa Crnom Gorom. Ima li iko na Balkanu da ce ostati miran od ove vlahadije? Jos samo da se sami na sebe okrenu.
Oval je ratna zastava bosnjaci Nije gradnanska nego sa krstom okog njegosa Milo ubijo 85 ljudi poslo hi iz herzeg novog direkt u Rat Hasbija kalac dirtan to su pravi sinovi
Nikad neće Crna Gora bit obala srpskog mora ! Nikad ! Na ovim izborima jasna je većina procrnogorskih glasova a to što je Abazović dao podršku srbima je iz mržnje prema Milu a ne zato što je protiv CG jer njegovu stranku glasaju suverenisti.Doće to na svoje kad-tad jer ovi velikosrbi su manjina svakako bili i ostali.Da je vječna Crna Gora !
@sratko vama miševima je dovoljan i jedan gazija da se userete u gaće
Od Berana do Niksica, sve je vojska Pavla Djurisica!
Ovako je bilo i u Sarajevu pred rat!
ne bih volio da bilo sto desi,za rat je potrebno dvoje,nije ovo nas rat čini li se poznato?;?Ja bih samo rekao nije Srbima vjerovati!!!
crnogorci svaka cast ljubomorno budite patrioti svoju zemlju treba voljeti kao zaljubljen u djevojku a ljubav je domovina
Rekao Milo oranizatorima pre početka mitiga:Sendvič ne smije biti skuplji od 1 € kao ni flaširana voda od 1.5€.Sva prikupljena sredstva u moju kasicu prasicu posle mitinga odnosno na moje račune u bankama.
Prije odlaska na “patriotski skup”, sačekalo ih je važno saopštenje, objavljeno na Instagramu. "Kontaktirajte vaše m.o. DPS-a kako bi vam platili troškove za gorivo i podelili besplatne sendviče. Ako ne možete da preuzmete besplatan sendvič, sačuvajte račun iz pekare. Imajte na umu da cijena jednog sendviča po osobi ne može biti više od jednog eura."
Auuuu sta ce tek biti poslije izbora u Sarajevu niste svjesni
Prelijepo, fantastično, svaka čast. Puna podrška iz Sarajeva. Ne damo Crnu Goru.
Komemoracija Mili Djukanoviću...
BRAVO CRNOGORCI!!! KAD CEMO MI OVAKO PROTIV KRIMINALACA U VLASTI???
crnogorcibez obzira na naciju zbijte redove i fasizmu zauvjek recite nema mjesta tako se voli domovina uljezima dajte licnu karti u jednom pravcu imate more od turizma mozete da zivite bravo crnogorci tudje vam netreba nedajte svoje nikad vise niciji robovi
" nije ovo srpsko leglo ,nego je ovo MONTENEGRO" ....bravo Crnogorci.Nedajte vaše planine,a pogotovo nedajte vaše more velikosrpskim hijenama.
SRBENDE!!!!! NIJE OVO 92!!!!SADA SMO SPREMNI !!!! BUJRUM!!!! NEMA VIŠE (JNA) DA VAS BRANI I NAOURAZAVA!!!