Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada uđe BiH u EU, samim tim ušli su i šiptari oni su i onako svi po pekarama u SA!
Ja sam da Albanija uđe u EU, samo da ne idu Hecegovci (tj. hrvati)!! Albanci cu jedan fin narod. Bosanci izađite na ulice i solidarišite se za Albance, kad već sebi ne možete pomoć.
mitar rs, k sutjeska, hajvan i naravno vedrana. .. jeb.o te koji de.bili. . hheehehehhe. zalost. a ti veca pa djevojka si daj se malo uozbilji ko ce te.. hahha, da nece neki zagrapcanin. . hoce, hoce... bjeze ko djavo od krsta
Jel to stvarno želiš reći da je Islam kao religija nepoželjan u Europi - a vjerovatno i na planeti zar ne?..... Prvo moraš uputiti žalbu Bogu što isti postoji, zatim se zapitaj možeš li predstavljati svoje djete a kamo li bilo koga drugog.....
Ako islam nije kriterij za ulazak u EU zasto onda samo Bosnjaci i Albanci izuzeti od vizne liberalizacije ?? I Zasto Turska sjedi u cekaonici EU od 1970 i neke ? Daj dodjite sebi .Vrijeme je . Svijet vam se smije .
A šta to fali tragovima islama i džamijama? To je mjerilo da će neko ući u EU ili ne? Stoko neobrazovana, sjedi 1 ;)
Ne pripadaju ni Hercegovci, gle samo koliko džamija imate, s toga, slobodno se možete pridružiti kolegama Albancima :)
Smijte se Albaniji ali Albanci kao ateisti su na puno visem nivou nego Bosnjaci kojima je dzamija i islam i to onaj najgori i najprimitivniji sve u zivotu . Albanci iz Albanije su puno vise okrenuti Evropi . Po Tirani se ne mogu vidjeti zabradjene zene, islamska ikonografija i slicno . Osim po koje dzamije nema tragova islama . Siguran sam da ce oni uci prije u eu nego ikakva Bosna - ako bude ikako i postojala .
Ne pripadaju ni Hercegovci, s toga, slobodno se možete pridružiti kolegama Albancima :)
Od Turaka su nastali , da su bogdo od Arapa ne bi bili tako nazadni . Arapi su uvijek imali kulturu dok su bosnjacki preci Turci bili smrdljiva nomadska plemena bez ikakve kulture .
Da li je moguce da su Bosnjaci protive EU i da stvarno vece prijatelje vide u arapima nego Evropi???
Ni Albanci kao i Bosnjaci ne pripadaju europskom kulturno-religioznom krugu . Stoga ostaju van E. unije . To je jasno svima samo ne vama , izgleda .
hajmo i mi sutra na ulice ko siptari da trazimo ulazak u EU a ako nam ne daju hajmo rusit sve i popalit. a nece boga mi oni primiti ni nas ni njih a zna se zbog cega
Kad cemo vidjet u Sarajevu Vise desetina hiljada Bosnohercegovaca da manifestuju za ulazak u EU-u! KASNIMO i TO DOBRO!!!Svaka cast Albancima! BiH4EVER!
Joj cet*icka goFhttp://www.detur.se/?gclid=CMau5OTPx54CFUE-3godHh4Drgna, bas ste glupi! Pa vi budale lizete du*e i slomili ste sva vrata moljeci EU da vas primi, A ISTA VAS JE BOMBARDOVALA! hahahaha joj srbi, al ste provala.......i jos genocidni!