Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU nema alternativu. Slijedi hrvatsko predsjedanje, nastavljamo davat punu podršku zapadnom i središnjem Balkanu za članstvo u EU. Pogotovo BiH. Poz iz Zagreba.
Prekasno. Rusija i Turska vide Srbiju kao centralnu zemlju na balkanu a nije EU. Sad je EU dobila strah od malog šengena. Neka neka...
@Termiti Mali Schengen je sila naspram EU. Ta će EU, kad 10 milijuna maloschengenaca sa svih strana opkoljenih EU krene u akciju, EU će bit na aparatima. Sa plaćama od 180 eura i megakorupcijom mali Schengen je sila.