Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste znali plaća EU zastupnika je 15.000 eura.
Sve dok glasač iz Bosne bira vlast u Hrvatskoj, bit će mjesta za jednu Zovko. Inače da nije toga HDZ ne bi imao ni 2 predstavnika, što jako dobro znaju.
U "matičnoj zemlji" Hrvatskoj dijaspora - u susjednoj konstitutivni narod !!! Dijaspora označava grupu ljudi ili etničke grupe, koje su pod pritiskom sile napustile svoju etničku domovinu i nastanile se po cijelom svijetu. Pojam dijaspora može istovremeno označavati i status manjine, na primjer određenih vjerskih grupa.
Ulazak Željane Zovko u EU parlament dobra je vijest za BiH,tako će imati svoga predstavnika.
plenkiju nije ni angela pomogla pa nece ni ova UZP glasnogovornica
Opet ova zloca
Koja je ovo šizofrenija: glasači iz Hrvatske odlučuju da političarka iz BiH uđe u Evropski (ne u Hrvatski) parlament i tamo govori protiv svoje BiH. SCH demokratija!
žalosti moja, draža joj je rvacka nego rodjena zemlja, ali de, šta ćeš, ništa. strpljenje je spas
Po kojem osnovu se bosanski hrvati tretiraju kao hrvatska dijaspora? Po kojem osnovu imaju državljanstvo Hrvatske? To treba promijeniti!!!! Izborni zakon se ne smije dirati dok se ne riješe i ove nepravilnosti!!!!
Kazu da se Zeljana lijepo kara !!
Protuzakonito i protuustavno da se tsmo izabere neko i placa iz ove drzave a da radi u korist sudjedne i jos da je mi placamo. Zar ova ufurana zvalja vec nij e trebala i ranije da krivicno odgovara d ok je obnasala funkciju ambadadora BiH a istovremeno radila protu BiH interesa u svijetu.
Jedini prozor BiH u EU je HDZ BiH...dok jedni upiru u anadoliju i sultanat drugi u Rusiju, HDZ gradi europsku budućnost BiH...ima i onaj jedan što na svako pitanje odgovori sa "ne znam" ali on je svakako irelevantan
Zeljana je predstavnik hrvatske to sto ima korijene u Bosni nema veze.. ona je Hrvatska drzavljanka.. i brani njezine interese..
Svirajte mi za Željanu moju ljubav moju ranu svirajte za dane srece njoj poklanjam EU parlament ovo veceeeeee
Pa šta bi sa servima?Pozivali su svih 2 milona protjeranih da glasaju