Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ne radni dan u Vijetnamu u srijedu, pitam za kolegu?
Ovako i na Klixu podizu glasove i top komentare!
Nažalost, svi političari na Balkanu koriste botove. Toliko su postali kreativni u tome da izludjuju omladinu i one starije. Niko se ne treba loviti na ove priče, jer je čak moguće da je SDP platio botove da lajkaju taj post, samo da bi napravili glupu priču
Smeta vam bosnjo al vietnamci mogu.. a normaaala komsije ..
ne brinite, glasat ce hercegovci za plenkovica
ovi Gori nego kad je Trojka dobijala glasove na anketi na klixu iz Meksika Bugarske Filipina
lailaheilelah
Trebaju traziti legitimno predstavljanje u Vijetnamu
Milanović je htio spriječiti hercegovačke Hrvate da glasaju, zna se za koga, stavljajući izbore u srijedu, znajući da će to biti u BiH radni dan. Nije računao da šerif Čović upotrebljava zakone na principu švedskog stola: ovo ću poštivati, ovo neću, a srijeda će biti neradni dan, po mom naređenju.
Koji blam 😂😂😂😂
Dodik ih nasavjetovo , 😁
u hrvatskoj je na snazi totalitarna demokratija HDZa
Kamenjari ni za sendviče više ADZ ne služite hahahahah
I kod nas su glasali za mandica da ostane nacelnik na klixu iz brazila botovi
Domaći sendvičari iz kamenjara na aparatima..... Vidjeli da ADZ kupuje Vijetnamce jer su jeftiniji od njih, ne gine vam bagro u irsku ići pazite kako vam ADZ okreće leđa, ni za botanje im više ne služite okrenuli se ljudi vijetnamcia
Kamenjar je bogat, ima pozitivan prirodni priraštaj i ne znaš da li se više trga Milanović ili Plenković kad je ulizivanje Hrvatima na kamenjaru u pitanju, a zašto im se ulizuju, pa zato jer su Hercegovci moćni kapitalisti i svako želi imati njih za saveznika.