Amandmani na budžet Hrvatske
0
HDZ traži 330 miliona kuna za Pelješki most
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka se gradi, mislim ako imaju pare. Samo naprijed.
Grb BiH u Neumu: http://static.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/080708110.5_mn.jpg
ružno je gledati kako se hrvati i bošnjaci tuku. mi smo dva bratska naroda.
Opelješi li se šta ovih dana na Pelješcu? HDZ odgovara pred Kukuriku sudom, pa će se \'\'premostiti\'\' i na HZ HB to odgovaranje SENADERSKO.
@ mostar E jado valja ti skupit 5 maraka za putnu kartu...Eto dokle te doveo Franjo ..Blago nama !
Glupost je trositi novce na taj most kad je rjesenje vrlo jednostavno. Autocestom kroz onih par kilometara se normalno prolazi a carina se nalazi na izlazu autoceste. Kad si na autocesti imas dva izlaza ili ides u Hrvatsku pa ne trebas kontrolu ili ides u BiH i cim sidjes sa autoceste je carina!
što se tiče napretka, ni ste se ni vi baš pokazali, osim što ste u žepču izgradili \"katedralu\" koja parira izgleda još većoj džamiji, u lašvanjskoj dolini na svaka tri metra novi krst od 20 metara u visinu (zapi.šav.anje teritorije), a o mostaru da ne govorim. na snazi je pavelićeva politika: mi smo jadni, mi smo majorizovani, mi nemamo jezik, nemamo televiziju, nas ima tristo hiljada... kukanje, kukanje, kukanje... zli muslimani nam ne daju vladu... a 18 mjeseci livanjski kanton nema vlast gdje su 90% hrvati. i kao što reče: pametnome dosta.
svaki dan sve više i više mi pada napamet da emigriram , kad vam vidim ove komentare i mržnju fakat meni i mojim sinovima nije više mjesto ovde ,opalio sam za ovu zemlju 520 dana rova blata i jada ali sad vidim da je uzalud , sramota, još kao na netu su pismeni pa kakvi su onda nepismeni
utišavali ste 100 godina, više utišati ne možete. teško vam se izglea pomiriti i jednima i drugima, da bez obzira na sve ratove koje vodite protiv muslimana, jednostavno vam se ne da istrijebiti nas. Joj srpska da vidiš kako se muslimanska dobrinja sa instočnim sarajevom sastavlja, ne bi vjerovao. očigledno napredujemo ka 25% Jijepe vam one šume u onom vašem medvjeđem rezervatu nazvanom Pale
Ja bih bas volio da sad u doba najvece krize i recesije kad Hrvatska ima 320 hiljada nezaposlenih uspiju iscackati lovu za taj most. Uzeti od trudnica, penzionera i studenata da kra-de-ze napravi svoj most, sjajno. I onda kad ga i naprave isti ce se masno naplacivati pa ce vecina vozaca opet ici magistralom kao i do sad. Pa pogledajte autoputeve koje su napravili, zjape prazni tokom cijele godine sem ona 4 mjeseca turisticke sezone. Jednostavno su preskupi prosjecnom Hrvatu.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
\"ustalom borimo se za sebe, u mos.taru ima više džamija nego hrv.ata\" - bravo...samo vi gradite džamije...velike koristi od toga imate i dokazujete koliko ste napredni. Bolje da neku tvornicu, školu, bolnicu, vrtić ili igralište napravite nego što se bacaju novci na još jednu džamiju... Da se razumijemo, nemam ništa protiv džamija niti muslimana ali pročitao sam podatak da u Sarajevu ima 191 džamija. Pametnome dosta.
Tiše u 24%.
da... kako možeš podržavati interes druge države i gradnju mosta na peljšcu kadznaš koliku će štetu donijeti građanima neuma, štetu i hercegovini i bosni? kakvo je to zadojeno glupo razmišljanje? uostalom, vi dijasporci (tako vas jadranka kosor naziva-hrvate u bosni, hrvatska dijaspora) nemate neka prava niti treba da imate u državi koju ne smatrate svojom matičnom, ne znam zašto se onda petljate toliko u poslove BiH?
svi hrvati u bosni mogu stati u jednu grupu na facebooku. :D još malo pa će romi postati treći konstitutivni narod... a ako nam zafali teritorije uvijek tih naših 30% možemo proširiti prema zapadnom mostaru i naseliti zapadnu prema livnu
@Hrvat iz Sa. U pravu si i neka se gradi posebno infrastruktura i fabrike da narod radi a ne da smrce kafu tri sata..Nego taj most je prevelik zalogaj za Hrvatsku koja je u dugu preko 40 Milijardi Eura !!Taj projekat bio je HDZ-ovski politicki manevar koji je osudjen na propast isto kao i sama partija HDZ...Konceptualno gledano s panEuropske tacke putne infrastrukture taj most nema potreebu za postojanjem..Ipak radi se o lokalnim zaj-ebancijama..I za kraj ..Bilo bi mi draze da si se potpiso sa nick-om Sarajlija ..OK Pozdrav i dignite vec jednom glave iz bunjista i brloga vlastite zablude i zatucanosti ...krenite naprijed ljudi prestanite tapkat u mjestiu
Ko si ti da govoris gdje jedan narod kao moze doc gdje ne moze. Ma moja je BiH i u Mostaru i Banja Luci i Bijeljini i Trebinju i Tuzli, Bihaću, Zenici i svu je jednako volim i posjećujem, i sva je u jednoj međunarodno priznatoj granici i takva ce ostati za vijekove,milenijume. Tuzno je zivjeti u zemlji koju ne volis i nipodastavas.