Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🐷
Gledaj vreće govana, i Vučić bi da se pomiri sa hrvatskom pored ovakvih radikalnih četnika a prepuna ih srbija e svašta.
@MacGregor, to te baaaabo ucio!
ako EU pozove...Srbija ce to sprovesti
Seselj u devetom mjesecu trudnoce 😂
Dobili odgovor: nespremni. Doduse veliki dio nije ni shvatio poentu upita jer im je radikalnost mainstream
Šešelj me podsjeća na onog lika iz Monty Pythona (ne znam točno koji dio) što se prejeda u restoranu i na kraju pukne. Trbuh mu sve veći i veći kao da će svakog trenutka eksplodirati.
znaci, dosli smo od zahteva za izrucenje do ''moze i u Srbiji da im se sudi''.Pa ipak...sve sudije haskog suda mogu da mi lizu mu*a
@Rienzi* nisam ja glup nego si ti neinformisan..vec 3 godine traze njihovo izrucenje..eo ja sad prvi put cujem da eto, moze i u Srbiji da im se sudi.Uostalom pazljivije procitaj tekst, sve ti tamo pise.Na kraju, Srbija nije duzna da ih isporuci Hagu jer oni nisu optuzeni za ratni zlocin...sve sudije haskog suda mogu da mi..
Hajd šta ste i vi više navalili na te srbe....