Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlozi ovog cina su sumnjivi, kazu, mozes sta hoces, ali neces dokle hoces, samo cuvaju u ladici i po potrebi vade. Ko je i kako i zasto konacno objelodanio nesto sto cijeli svijet zna, vidjecemo, ali doslo vrijeme...da se...poloze racuni. tuzices ti mamu svoju, luciferu!!! Cijela drzava im je kriminalna, a pod zastitom nato i cijelog demokratskog svijeta!!! Nema kriminalnije, to im je osnovna privredna grana!!! Od toga zive. I otimacinje tudje imovine, za sada jos i od toga dobro zive. od srpske imovine.
jel to Marti Ahtisari na osnovu ovog dobi nobelovu nagradu za mir??? ahahahhhhh!!! Pa, znamo mi svi sta je i kako je, al sta ces kad te neki ubjedjuju u suprotno!!! Nego, ko bi rekao da ce i ovakvi dolijati, moj boze, konacno si i ti bar jednu trepavicu odvojio od donjeg kapka!!! Spavas boze, spavas!!!
sta da se radi kad nema sipca koji nema desetoro djece, naravno da mora da se bavi kriminalom i otimacinom tudjeg da bi opstao. Tako isto i u bih, isti su, bracha, oni vole i stite jedni druge, bracha, inace susili cega na istom suncu, al krpa zakrpu uvijek nadje!!! demografija i nasilje, stalna prica o ugrozenosti i to.
bosnje su zli, zli, zli!!! Jer vole da vrijedjaju njihopvi komentatori druge a oni ne daju da im se uzvrati. Ama, odoh ja na neki hrvatski portal gdje cu yu staru da skresem kevu aljbanjeskinju sto je nakotila bagre pa ih poslala u otimacinu tudje zemlje, mars u aljbanjioju, stoko!!! i u curki vi za njima, sto.ko!!!
Ali stvarno BiH dao sve na svijetu da mogu da poflautam Dodiku dick neobrezani.
Niko ne zna da laze kao Servi sluge,a ovaj je lobista koji je dobio lovu od servskih fasista koji su nas pljackali,otimali nam palili i genocid vrsili! Optuzivali su oni cak i Bernard Kouchner - a za takozvani slucaj \"The Yellow House\" gdje je on navodno \"vadio\" servima,slugama organe! hahah,niko ne zna da laze kao Servi!Kazu ako Servian nema sta da ukrade on prebaci sajkachu u tudje dvoriste zuta kuca http://www.youtube.com/watch?v=7Y5cLMl7ZcA
TUŽI GA TUŽI, VIDI TI SE DA TI JE FACA POŠTENA, ISTA POŠTANSKI ŠALTER. IMAŠ LOVE OD PRLJABIH POSLOVA DA PLATIŠ ADVOKATE.