Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Federacija BiH da napravi specijalne odnose sa kosovom i oslobodi se carina, po uzoru na specijalne veze izmedju rs i srbije.
@grkkk Trebao si da ih vidiš pre desetak dana iznad Užica čitavu flotu kako izvode vježbe.Nemaš pojma o čemu pričaš.To iz tebe govori samo mržnja i ljubomora.
Jedino se srpska vojkska naoružava za mir, sve ostale vojske se naoružavaju i spremaju za rat, tako barem vučić tvrdi
Sto si se usro pravdas se sada ,ako si mangup ostani mangup samo mi zao moje drzave i papaka koji te podrzavaju jer kostas nasu drzavu
Ramuš Haradinaj je magistar biznisa sa Američkog Univerziteta Rochester.
Pa rat sa srbima je jedna od misija NATO-a....
Svako brdo ima svoje strmo, gledajte da neprećerate sa Srbima, nebi se dobro proveli a vi nagarite pa ćete videti!
haha Ovi Mig-ovi što su Rusi dali Srbima mogu jedino vozati po cestama, ne može ni jedan uzletiti, to je izlaufanoooo, isto da kupiš Forda od Cige hehehehe
Ubica i silovatelj,lik pobio preko 100 svojih albanaca da ne bih svedocili protiv njega u Hagu,kakav monstrum.
Al ih Hara dinaj, pa ih rastura.
3 dana posla... provjereno 😂🤣😂
Albanci su miran narod u poređenju sa srbima.