Komentari (466)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika e Kosovës🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱
@simasimau debilu rs je entitet,a kosovo drzava. Znam da boli al tako je kako je.
ebala vas albanija i srbija a Bosna propada.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tako se to radi
@PravdazaKocayine Nikad nije kasno i ako bogda nece nikad biti kasno
Kako su lijepe geste ova brisanja granica ...!!!
Realno ovo sto se dogadja srbima je payback iz 90-ih i neka neka ima pravde. Ali to opet ne znaci da su ovi siptari udure. Prodali su se Amerikancima koji su im ovo omogucili i koji ih brane, a ne znaju šipci da ce zavrsiti ko Kurdi kad ih "prijatelji" založe.
srpče.....kmeeeeeeee
E sad su pretjerali, sto jest jest
Meni je prosto tesko palo na srce,kad sam vidio ta bijeda,sirotinja i problemi koji oni imaju sa Eskimima......meni je tesko palo gospodine Haljimi
Slasticarna Jahorina planina!Jos malo pa Idemo emigrirarati i traziti posla na Kosovo.
cekaj cekaj dok Vulin posalje Migove i tenkove ... bice vama ljimunad bez ljimun... pripremite tuljumbe, ljimunad, itd Vulin stize a i vucko maskota ...
Srbija je potpisala kapitulaciju u Kumanovu 1999.godine za izvršeni genocid nad Albancima na Kosovu 1999.god. kojim se povukla srbska vojska i policija i da se ugase sve srpske paralelne institucije na Kosovu .U posljednjoj tačci Briselskog sporazuma se govori da ni jedna strana(Kosovo i Srbija)neće sprečavati onu drugu u članstvu u međunarodnim organizacijama.
..... haj' Ž !
Neprijatelj našeg neprijatelja je naš prijatelj.
ode velika srbija helac, a velika albanija ostade posve
Dragi vlasi, vidite kako u prirodi sve funkcioniše po nekom zakonu, sve nekako u krug...... 😂😂
Srbija će za par godina biti manja od nokije 3310! :)
Kosovo je srce Albanije
Uh nemrzim nikoga ali ovo nije dobro.
A vojska Srbije je spremna da odbrani istorijske granice, pa hajde branite ih sta cekate