Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@exdemokrata U Srbiji ima ispranih mozgova u smislu tebe da vjerujes da su svi jednaki krivci i da su bosnjaci napadali.Pa s cime da napadnemo jadan?Daj se malo presaberi pogledaj snimke sa pocetka rata,sta su srbi imali,a sta mi.Pa ja sam lovac i podijelio sam komsijama par svojih lovackih pusaka i napravili smo barikade od pijeska da ne moze srpski agresor da udje u moj grad. Sa lovackim puskama smo isli protiv tenkova 92 godine! Mamlaze jedan!A kasnije smo vam otimali i otimali vase tenkove koje ste posudili od nase tada zajednicke JNA i tek onda smo vam se oduprijeli kako valja. Fakat su vam isprani mozgovi. Ne mrzim ni tebe neti generalno srbe ali ajde malo samo pokusaj realnije da sagledas. Zao mi je sto pripadas toj naciji koja je napala. to je cinjenica prijatelju.Shvati da je tada politika vlade Srbije bila da okupira Bosnu,naravno uz podrsku srpskog naroda u BiH,a dosta njih to nisu podrzali i stali su u odbranu svoje zemlje.Dosta mojih bivsih saboraca su bili srbi.Pozz
A dolazi Bramertz i pise izvjestaj o Srbijanskoj saradnji sa Hagom, to je to. Pa sad ste nasli zrtveno jagnje Vucurevica kretena da isporucujete a i dalje provodite Milosevicevu i Mladicevu politiku. Procitani ste!!! Gdje je iskreno izvinjenje za sve pocinjene z.l.o.c.i.n.e. i g.e.n.o.c.i.d. u Bosni i Hercegovini i ratna odsteta koju trba da platite za sve unisteno i razvaljeno, ti si Borise vuk sa kravatom i Armani odijelom u (jagnjecoj kozi). Zivjela Republika Bosna i Hercegovina!!! SMRT FASIZMU!!!
MRMAK,tek kada tebe uhapse i posalju tamo gde ti pripada,tek ce tada dzava da profunkcionira !!!
Sta se moze, srbi!? Ko vam je kriv kad ste pocinili najvise ratnih zlocina! Zato treba da se saceka sa drugim narodima koji, doduse, nisu ni blizu mogli pociniti ovolika zvjerstva jer nisu bili vecina! Ima vas puno, Srbi, pa je zato bolje rijesavati teze probleme i ici ka laksim! Doduse, EU i SAD su vas cak nagradili za GENOCID time sto su vam dali pola Bosne, sto je uzasna cinjenica! To nije slucaj sa Hrvatskom (tzv \"rsk\") nije sa Makedonijom (koju takodjer svojatate), nije sa CG, nije sa Kosovom! Zasto samo BiH, to nikom nije jasno! Nadam se da ce svijet uvidjeti gresku! Ja mislim da to vec i cine!
slabo si ti normalan... htio si reći prozdrav za BL i smrdsku od umobolnih...
Tadicu dokazi tu pravnu drzavu o kojoj govoris i uhapsi pravu \"zvijerku\" a ne jednu obicnu \"kokosku\" !!! MISLM NA KUKAVICU MLADICA JER SAMO SE KUKAVICA MOZE SKRIVATI A DA GA OPTUZUJU ZA NAJVECI ZLOCIN NAKON WW II !!
Srbija-pravna drzava..Smijesan si slugo, nego ima dva dana kako se nisi nikome izvinuo..Vrijeme ti je...A zlocinca Vucurovica je davno trebalo objesiti...
@ Obilić 07.04.2011. u 09:20 PREDSEDNIK NA VAS GLEDA KAO \" KORISNE IDIOTE \" I NISTA VISE . UMAZANE RUKE SE NA OVAJ ILI NA ONAJ NACIN BRZOM OPERU .
\" Hapšenje Vučurevića je primjer funkcionisanja pravne države .\" NAKON SKORO DVIJE DECENIJE ? ? PRAVNA DRZAVA , NEMA STA .
Spin Dr pa tebi kad bi se svaki dan izvinjavali bilo bi ti malo
@NIHO SASVIM SLUCAJNO ZIVIM NA GRANICI SA BOSNOM.SECAM SE 16.januara 1993.I ORICA KAKO UPADA U SRPSKA SELA I KOLJE SVE STO MU DODJE POD RUKU!ONDA MU JE BILO MALO PA JE GADJAO BAJINU BASTU(U SRBIJI),U 6h UJUTRU!GADJAO JE HOTEL,A POGODIO JE I NEKE KUCE(sve to ima na internetu,pa pogledaj).TOG DANA GADJALI SU PROJEKTILIMA I SUVU GRANICU I VOJSKU NA TARI!NAMA,U SRBIJI,DOLAZI KAO POMOC UZICKI KORPUS!(znaci vojska dolazi u mesto koje niti je u ratu,niti ima veze sa njim).NEMOJ MI PRICATI DA GA JE NEKO IZ BBASTE NAPAO ILI GADJAO PRVI.ZNAM ODLICNO STA JE TAJ COVEK RADIO PO SELIMA DUZ DRINE!JA SAM ZIVI SVEDOK I NIKO NE MOZE DA MI KAZE DA STE SE SVI SAMO BRANILI!!!
OTPAD OKOLNIH NARODA.POZNATI JEDINO AKO JE NEKA DOSTA JAKA VOJSKA SA NJIMA...INACE SAMI NE BI USPELI DA ODBRANE NI SVOJU AVLIJU! ST000KA!...MA NIJE MI ZAO STO VAS NEMAMO PO SRPSKOJ! TEK SAD SE VIDI DA SMO U PRAVU! VI STE DVOLICNI I JADNI! SLJAM I SKART...UZIVAM U TOME STO NE KORACA MOJIM ULICAMA NEKI MUJA,ARIF,VEJSIL,JUSUF!NERMIN!
Okruzeni od koga ti la.zes? Kad ste skupa sa hrvatima krenuli na nas! Sta niste smeli kad ste imali 5 puta vise vojske nego mi! Pa mislili lako ce to sa svim naor.uzanjem TO i jos podrksom nata al ste se svi skupa sa cia planerima lepo zajeb.ali pa ste onda morali krenuti sa podmuklim potezama i medijskim ra.tom. Bosnjaci nisu smeli kako la.zes a zelene beretke se setale po bih ubi.ili ste svatove i onda jos napravili prvi i najveci do tad pok.olj civila Srpskih u selu Sijekovac skupa sa hrvatima. La.zete la.zete i la.zete! I isto tako sil.ujete termin geno.ocid jer streljanje neprijateljskih vojnika nije i nemoze biti gen.ocid TACKA!!! Kukate i la.zete bez stida. Zl.ocinac zato sto je pob.io neprijateljske vojnike ma daj odj.ebite vise sa tom hipijevskom logikom idite onda grlite drveca i djecu u afriku!
@Pretorian (ili kako vec) Ne osporavam da je S.D.A nabavljala oru.z.je prije ra.ta ali to je bilo u svrhu odb.rane ukoliko dodje do ra.ta jer se BiH planirala odcije.piti od Jugo.slavije.Sigurno sam tom kolicinom koja je tada nabavljena i sa jacinom tog oruz.ja nije se mogao niti napa.sti niti protj.erati srp.ski narod. Realno i cinjenicno stanje prijatelju.Bos.nj.aci nisu smjeli nap.asti nikada jer su okru.zeni sa svih strana,razmisli
nidje veze pretorian
@SRB-IN da smo bogdo imali to sto ti nabroja,neznam gdje bi vi danas bili
Niho ima tu istine ne osporavamo mi da niste bili svi naoru.zani ili da ste bili slabije u pocetku ra.ta. Oces da ti lepim snimke kako su Srbi trcali sa papovkama i lovackim puskama bez uniformi isto tako a jeste da smo u glavnom imali vise tehnike i najvise smo ulagali u jna i najvise oficira i vojnika je bilo Srba. Ti shvati da su se muslimani tvoji naoru.zavali vec od 89\" preko sda i patr.ljige i trebas da shvatis da i ako smo mi imali tehnike vasi su pokupili naor.uzanje od TO kojeg je bilo ogromno po titotovoj doktrini. Jeste da nije bilo tenkova al je zato bilo more protitenkovskog oruzja i protiavionskog oruzja. I trebas da shvatis da je istina sto je piso kolega gore sta je bal.ija izjavio da ce da zrtvuje mir zbog nezavisnosti to kaze sve! A jos od 93 vi ste imali aktivnu podrsku obuku i naoruzanje od NATA. A mi sankcije,spijunske satelite i avione nad polozajima i kasnije jos bombe nata! Ali ipak smo se bili sa svima!