Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Srbi Crnogorcima i obratno, viču "Ustaše"...😂😂😂😂😂😂😂
NaČi ništa od lizanja kašike? NATO bucanje! ;) Jel moguće da su problemi đe god da žive?
MOGLI SU I VINKA PULJICA UHAPSIT, ISTO GOVNO KAO I OVI!!!
Opet svijet cuti opet Srbija ulazi u rat a Rusija podrzava tiho Srbiji treba izlazak na more a Nato ne rjesava probleme Kasnije ce biti kasno kao u Ukrajini
Kad chetnik chetniku kaže da je ustasha ..... Nema dalje !!
@SozeKeyser jesi li uzeo jutros tabletice one sto sam to poslao po tvojoj seki , zute ujutru a crvene navece
OCIGLEDNO DA POSRANOM BEOGRADU TREBA NOVO BOMBANJE NATO-a I DA ONO STO SE TICE KOSOVA NIJE BILO DOVOLJNO. TIPOVI I DALJE SERU I SPROVODE DESTABILIZACIJE OKOLNIH DRZAVA. HRVATSKA I SLOVENIJA SU IH ODJEBALE, MEDJUTIM SRBI SU SLOVENIJU MIGRANTSKI OKUPIRALI, A STO SE TICE HRVATSKE, ZA NJU CEKAJU POVOLJAN TRENUTAK DA JE NAPADNU. KAO I KOSOVO. U MEDJUVREMENU SERU PO CG I BIH. ZAISTA IM TREBA GREBAT MATERE SRBIJANSKE ZBOG OVOG. CUJ TI, ORGANIZUJU U PO PANDEMIJE SKUP SA HILJADAMA?
@gooUser1584526943 AKO JE NEKO IMAO VIRUS MEDJU ONOM VLASKOM RULJOM, STO NIJE ISKLJUCENO I DA JE PODMETNUTO IZ SRBIJE, GREBO ITALIJU KAKVO BI SRANJE CRNA GORA IMALA STO SE TICE VIRUSA. DA NE GOVORIM DA BI JOJ UNISTILI TURIZAM POTPUNO. VJEROVATNO OVO SVE BEOGRAD RADI, KAO STO ORGANIZUJU KATOLICKI VLASI MISU U PO SARAJEVA U PO PANDEMIJE? STO JE NISU ODRZALI U ZAGREBU, RIJECI, SPLITU ILI OSIJEKU?
o sebi se zabavili
Kako bi ste se vi osjecali da Srbija izmisli "srbijansku islamsku zajednicu", od nekakvih Srba muslimana. Bosnjacima nacionalizuje i otme dzamije, pohapsi Hodze. I kaze Bosnjacima da sad mogu dolazit u srbijanske dzamije na molitvu. E, upravo je to uradio Milo. Ni crnogorci ga ne podrzavaju.
@gazi.bengazi Prvo Srbija je to vec odradila, sjecas se dvije Islamske zajednice, drugo nema to blage veze sa IZ. Zlocinacka crkva nije bila prisutna u Crnoj Gori, kao ni Bosni, kao ni Hrvatskoj do 1921 godine. Tek onda kad su Srbi Krfasi isli za Francuzima i Englezima i kao lesinari postavljali srbijansku vojsku u te drzave, onda su instalirali i zlocinacku crkvu u te zemlje, a usput su napravili ogromnu pljacku imovina tih zemalja.
Hapai paganske ultranacionaliste prerušene u sveštenike. Kakav SPC to u Srbistanu imajte a ovamo zaboravite na pagansko ovožavanje dvoglave živine...uskoro osnovanje HPC pa KPC niko vas više ne podnosi i vaśe smaranje
opet vrijedjaju ustaše :)
pusite qratz a ne rat
Buđenje vampira...😷😷
Zajedno su nas ubijali sad se kolju medjusobno...
Sad imamo dobro odnose sa Crnogorcima (najvise jer imamo zajednicki problem-Srbiju) ali nek se niko ne zavara. Oni su vjerovatno i genocidniji od samih Srba. U 2. svjetskom ratu su crnogorski chetnici napravili pokolj 12 hiljada Bosnjaka u Cajnicu, Foci i Pljevljima, a i u zadnjem ratu su se "iskazali".
A ja taman otvorio Niksicko kad ova vijest iskoci. Zivjeli.
Zajebani Rusi
Tooooo My Dear Lazy Monteniggaz!!! Gazi smrde na svakom koraku!