Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznajte Kosovo pa bujrum u EU , kratko i jasno!!!!!
EU zli vilenjak .....
u paketu s kosovom, albanijom, makedonijom, crnom gorom i bih. s tim da bih donese novi izborni zakon o ne-preglašavanju hrvata, jer će ove godine ostati blokirana kao mostar. najbolje riješenje je razlaz. tri naroda, tri entiteta i tri države. svaka ptica svome jatu. silom se suživot ne može praviti.
Mudro zboriš složim ti ga Kevi iz zasJede. hahahahahahahahahahahahahahahahah
@AntiKalibracija I ti mudro zboriš složim ti ga Kevi iz zasJede. hahahahahahahahahahahhahhahha
TRAZE ZATO ,JER JOS NISU OVLADALI OSNOVNOM TERMINOLOGIJOM STA JE STA-Regata može značiti: Regata - natjecanje u veslanju i jedrilicom Regata misterij - Zbirka kratkih priča Regata (sastav) - Glazbeni sastav
od mrkve i štapa uglavnom će dobiti štap
kao da će vas do tada biti...