Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi od ovih divljaka su prvi put registrovani u BiH, tako da ih nece samo Hrvatska vracati, vec i druge zemlje, gdje ih uhvate.
Problem je kod inspektora za strance. Svi migranti u BiH se vode njima i oni samo izdaju potvrde o trazenju azila i onda oni hodaju gdje hoce, odnosno pokusavaju preci u HR. Da se oni ukljuce i da se sazna gdje je ko presao i odmah ga prebaciti u cg ili srbiju, mjesto gdje je usao. I tu pojacati kontrolu sa GP. Samo zube prema migrantima moramo pokazat i obilazit ce bosnu.
fino lijepo ih spakovati u avion dati ima padobran i ko u pubg nek iskacu u zonu hahah
Koja smo mi banana država!
pametno, ali otkud znaju da su dosli iz Bosne, mozemo se i mi praviti budale
Migrantske centre formirati uz istocne granice otkud migranti i ulaze u BiH jer HR je dio EU, a ako EU potegne ovo pitanje izgradnje migrantskih centara tih uz granicu EU-a, I to bez pokusaja vracanja migranata temeljem readmisije u SCG otkud i dolaze, onda cemo dugorocno biti u problemu jer ce nam poglavlje o sigurnosti u pregovorima biti gotovo nepremostivo i kocit ce nas napredak ka EU. Urazumimo se. Vojska treba pomoci granicnoj policiji cuvati granice.
pa tako su i mislili postaviti vojsku.dodik se pobunio.ne da.ja bi mu ih gurala u RS.ali on Neda ni tamo.znači radi protiv BiH što možeš jače.
Nesposobni smo i u ovom segmentu..
Odmah kontra treba nisu nasi drzavljani
@VelikaBH nije u nasoj nadleznosti
Zašto naša država ne izdaje rješenja za povratak?
@zmajcekSaUne zato sto nemamo drzave